Akıllı TelefonAppleGenelGüncel Teknoloji HaberleriiPhoneMobiroller

iPhone SE 3 Bekleyenlere Kötü Haber!

iPhone SE 3 bekleyenleri üzecek bir gelişme yaşandı. Telefon iddiaya göre ertelendi. Fakat Apple SE serisinden vazgeçmiş görünmüyor.

2020 model iPhone SE’nin devamı olacak iPhone SE 3 hakkında bugüne kadar çok sayıda rapor yayınlandı. Apple’ın LCD ekranlı son iPhone’u olması beklenen bu modelde ayrıca 5G desteğinin yer alması bekleniyordu. Fakat son gelişmeler var iPhone SE 3’ün ertelendiğini ortaya çıkardı. Ancak bunun yerine iPhone SE Plus adlı yeni bir model gelecek yıl piyasada olacak.

iPhone SE serisi, ilk olarak 2016 yılında tanıtılan uygun fiyatlı küçük ekranlı iPhone serisidir. Serideki ikinci telefon geçen yıla kadar piyasaya sürülmedi ve halefinin 2021’de gelmesi bekleniyordu.

Ross Young’a (@DSCCRoss) göre, iPhone SE serisiyle ilgili en son haberler, Apple’ın 2022’de bir iPhone SE Plus piyasaya süreceği yönünde. Bu telefon, Plus eklentisine rağmen iPhone SE 2020 gibi 4.7 inç büyüklüğünde LCD ekrana sahip olacak.

Aynı kaynak Apple’ın 5.7 ila 6.1 inç arasında LCD ekrana sahip bir iPhone SE modeli üzerinde çalıştığını bildiriliyor. 2024 yılına ertelenen bu modelin asıl iPhone SE 3 olabileceği konuşuluyor. Bu açıklamalardan iPhone SE serisinde iki yıllık döngünün devam edeceğini gösteriyor. Bu gelişmeler şu an için iddiadan ibaret ve iPhone SE serisine dair yeni bilgiler geldikçe aktarmayı sürdüreceğiz.

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu