Akıllı TelefonAndroidGenelGüncel Teknoloji HaberleriMobirollerTeknolojiXiaomi

Xiaomi Mi 10 Ultra oyun tarafında neden rakipsiz? Inovasyon kalem midir?

Xiaomi Mi 10 Ultra oyun özellikleri ile en iyi oyuncu telefonlarını bile sınıfta bırakıyor. Peki neymiş bu inanılmaz özellikler???

Akıllı telefon pazarında Xiaomi yine yaptı yapacağını ve devrimsel bir yenilik ortaya koydu. Mobil pazarda “Xiaomi inovasyon ortaya koymuyor” adında yapılan eleştiriler aslına bakarsanız pekte haksız değildi. Geçtiğimiz günlerde tanıtılan Xiaomi Mi 10 Ultra oyun özellikleri tarafında bugüne kadar sunulmayan yenilikleri bizlere sunuyor.

Mi 10 Ultra Qualcomm Adreno GPU kontrol panelini destekleyen dünyanın ilk telefonu oldu. Bu oldukça önemli zira bugüne kadar görmediğimiz bir kontrol paneli ve GPU ayarlarını bizlere sunabiliyor. Aynen bilgisayarlardaki ekran kartı özelleştirilmesi gibi ayarları buradan yapabiliyoruz. Peki bu sistem ile hangi ayarları optimize edebiliyoruz?

Mi 10 Ultra oyun ayarları

  • Kenar yumuşatma
  • Anizotropik filtreleme
  • Doku filtreleme
  • Kare hızı özelleştirme

Qualcomm, bu menüyü Adreno GPU Kontrol Paneli olarak adlandırıyor. Bu panel Xiaomi ve Qualcomm mühendisleri ile orta bir çalışma ile geliştirilyor ve Mi 10 Ultra‘daki MIUI Game Turbo 4.0‘ın bir parçası olarak menüye ilave ediliyor. Ayrıca akıllı telefondaki Adreno 650 GPU‘nun da güncellenmiş sürücüleri desteklediği açıklandı. Başka bir deyişle, Mi 10 Ultra, üretici tarafından bir oyun aracı olarak konumlandırmasa da tam teşekküllü bir oyun akıllı telefonu haline getiriyor. Yani bu gün pazardaki en iyi oyun telefonundan daha fazlasını bizlere sunuyor.

Bakalım bu telefon ülkemiz pazarına resmi olarak gelecek mi?

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu