Akıllı TelefonAndroidAndroid GüncellemeGenelGüncel Teknoloji HaberleriMobirollerOPPOTeknoloji

OPPO Find X2 Android 11 ve ColorOS 11 güncellemesine kavuştu

Güncelleme konusunda bu sefer elini çabuk tutan Çinli üretici OPPO, Find X2 Android 11 ve ColorOS 11 güncellemesini az önce kullanıma sundu…

Akıllı telefon pazarında güncellemeler oldukça önemli. Bu noktada üreticilerin de güncelleme tarafında ciddi çalışmaları var. Ülkemizde güncelleme ile adı pekte iyi anılmayan OPPO ise yeni nesin Android 11 güncellemelerin başladı. Orta segment pazarı ile birlikte amiral gemisi telefonlara da güncelleme vermeye başlayan Çinli üretici az önce OPPO Find X2 Android 11 ve ColorOS 11 güncellemesi ile kullanıcılarını sevindirdi.

Açıkçası güncellemeyi uzun süredir bekliyorduk ve OPPO, birçok üreticiden evvel Android 11 güncellemesini kullanıcılarına sunarak bu konuda ne kadar agresif bir üretici olduğunu da ortaya koydu. Ülkemiz pazarına yeni giriş yapan OPPO için güncelleme takvimi önümüzdeki günlerde artarak devam edecek gibi görünüyor.

OPPO Find X2 Android 11 ve ColorOS 11 güncellemesi bize ne sunuyor?

Güncelleme ile birlikte ilk hissettiğimiz şey çok daha akıcı bir arayüz. Bununla birlikte bildirim ekranı tarafında da iyileştirmeler var. Zira bildirimlerin gruplanmaya başladığını görüyoruz. Bununla birlikte özelleştirmelerin de bizlere sunulduğunu görüyoruz. Bu noktada çok daha iyi bir kullanıcı deneyimi yaşadığımızı rahatlıkla söyleeybiliriz.

Kamera tarafında ise çok büyük bir güncelleme yok. Açıkçası biz daha fazla efekt geleceğini düşünüyorduk. Özellikle realme 7 Pro modelinde gördüğümüz Gold ve Cyberpunk gibi efektlerin bu telefona geleceğini düşünmüştük ama OPPO bu efektleri sanırız unutmuş. Bunun yerine “Daha Fazla” seçeneğinde “Film Modu” eklenmiş. Bununla farklı ayarlarda video çekebilmenize olanak sağlanıyor. Özellikle içerik üreticiler için güzel bir özellik olduğunu söyleyebiliriz. Zira video çekimi yaparken aynı anda beyaz dengesinin kalvin değerini değiştirmek gerçekten ilginç bir deneyim.

Şimdilik gördüğümüz yenilikler bunlar. Diğer detayları yarın çekeceğimiz videoda sizlerle paylaşacağız…

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Başa dön tuşu