GenelGiyilebilir TeknolojiGüncel Teknoloji HaberleriSamsung

Samsung Gear S4 akıllı saat resmi olarak doğrulandı

Samsung Gear S4 akıllı saat şirketin bir numarası tarafından resmi olarak doğrulandı. Samsung’un mobil bölümü başkanı DJ Koh dün gerçekleşen Galaxy Note 8 etkinliğinde basın mensuplarının soruları üzerine önümüzdeki günlerde gerçekleşecek IFA 2017 etkinliğinde yeni bir akıllı saat tanıtılacaklarını doğruladı. Yeni akıllı saatin Gear S4 olarak isimlendirilmesi bekleniyor.

Samsung Gear S4
Samsung Gear S4

Samsung Gear S4 geliyor

Gear S3 akıllı saat de yine geçen yıl IFA’da duyurulmuştu. Ürün döngüsünde bir yıl tamamlandı ve gözler şimdi Gear S4’te. Samsung’un yeni akıllı saati hakkında açıkçası bir bilgiye sahip değiliz. Son dönem giyilebilir cihazlar piyasasındaki gelişmeler dikkate alındığında Samsung’un yeni akıllı saatinde daha fazla kişiselleştirme ve daha fazla sağlık denetimi eklemesi bekleniyor. Ek olarak selefine göre hızlı bir işlemci ve geliştirilmiş pil ömrü zaten beklenen gelişmeler.

Gear S3 modeline göre tasarımsal değişiklikler olup olmayacağı şu an için bilinmiyor, ancak gelen haberler son dönem Samsung telefonlarda kullanılan Bixby sanal asistanın Gear S4’te de yer alacağı yönünde.

Galaxy Note 8 Türkiye fiyatı ve çıkış tarihi belli oldu

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu