Akıllı TelefonAppleGüncel Teknoloji HaberleriiPhone

iPhone 15 Pro Max En Net Görüntüsüyle Karşınızda!

iPhone 15 Pro Max sızıntıları sürüyor. Güvenilir bir kaynak amiral gemisi telefonun ultra ince ekran çerçevelerini ortaya çıkardı.

Ünlü YouTube kanalı Unbox Therapy, Apple‘ın merakla beklediğimiz telefonu iPhone 15 Pro Max için 20 dakikalık bir video yayınladı. Kanalın sunucusu Lewis Hilsenteger, videosunda iPhone 15 Pro Max’a ait temin ettiği bir model ile 14 Pro Max ile kıyaslıyor. Kıyaslama sayesinde iPhone 15 Pro Max’teki ekran çerçevelerinin ne denli inceltileceği daha net görülüyor.

iPhone 15 Pro serisindeki en önemli gelişmelerden biri kuşkusuz daha iyi ekran kasa oranı olacak. Ancak radikal başka değişimler de beklenmiyor değil. Bunların başında USB-C bağlantı noktasına geçiş olacak.

Bir diğer nokta ise telefonu sessize alan butonun yerini alacak yeni özelleştirilebilir tuş olacak. Bu butonun ne şekilde özelleştirileceği henüz bilinmiyor. Anlaşılan o ki Apple’ın bir imzasına dönüşen sessiz butona iPhone 15 serisiyle birlikte veda etmeye hazırlanıyor.

iPhone 15 Pro serisiyle birlikte Apple’ın 8GB RAM’e geçiş yapacağı beklentisi hakim. Apple ayrıca Pro serisi ya da Pro Max için Sony ile birlikte özel bir sensör geliştiriyor. Kimi kaynaklar Pro Max’in periskop kameraya sahip olacağını iddia etse de, biz bunun olma olasılığını düşük görüyoruz.

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu