Akıllı TelefonAndroid GüncellemeGenelGüncel Teknoloji HaberleriSamsung

Samsung Galaxy S9 modeller için bir güncelleme daha!

Samsung Galaxy S9 ve Galaxy S9+ kısa süre önce mart ayı güvenlik güncellemesini almaya başladı. Güncelleme kısa süre içerisinde yaygınlaşacak ve daha çok kullanıcıya erişecek. Gelen bilgilere bakılırsa Galaxy S9 kullanıcılarını bir güncelleme daha bekliyor. Üstelik yeni güncelleme önemli düzeltme ve iyileştirmeler içeriyor.

Samsung Galaxy S9 için önemli bir güncelleme yayımlandı

Amerikalı operatör Verizon Galaxy S9 modeller için yeni bir güncelleme başlattı. Güncelleme ilk olarak yeni nesil kameralar için performans geliştirmeleri içeriyor. Görünüşe bakılırsa bazı Galaxy S9/S9+ kullanıcıları kamera uygulamasını açmada sorun yaşıyor. Bu sorun güncelleme ile gideriliyor.

Samsung Galaxy S9
Samsung Galaxy S9

Mobil ödeme sistemi Android Pay’in çalışmasını engelleyen bir sorun güncelleme ile düzeltilirken, benzer bir düzeltme yüz tanıma özelliği için de sunuluyor. Güncelleme ek olarak Galaxy S9 modellerin Bluetooth performanslarını artıyor.

Galaxy S9 ve Galaxy S9+ için henüz dağıtıma sunulan performans ve kararlılık odaklı güncellemenin, telefonlar dünya genelinde satışa sunulduktan kısa bir sonra yaygın şekilde kullanıma sunulacaktır.

 

Samsung Android Oreo güncelleme programına yeni modeller ekledi

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu