Akıllı BileklikAndroidGenelGüncel Teknoloji HaberleriMobirollerTeknolojiXiaomi

Xiaomi Mi Band 7 için Fitbit’ten Muhteşem Yenilik!

Akıllı bileklik üreticisi Fitbit yeni teknolojisi ile Xiaomi Mi Band 7 modeline ilham kaynağı olacak gibi görünüyor. İşte detaylar.

Akıllı bileklik sektörü gelişmeye devam ediyor. Xiaomi’nin uygun fiyatlı bileklikleri ile artan akıllı bileklik kullanımı gelecek için büyük umutlar vadediyor. Şimdi de diğer bir akıllı bileklik üreticisi Fitbit, Xiaomi Mi Band 7 modelinde de kullanılması beklenen yeni bir teknolojiyi duyurdu.

Xiaomi Mi Band 7 ile yepyeni özellikler gelecek

Fitbit şimdi yeni özelliği olan uyku izleme özelliğini duyurdu. Evet, Mi Band 6’da uyku izleme özelliği bulunuyor. Ancak bu özellikte çoğu şey eksik. Fitbit’in yeni patentine göre horlama takibi özelliği de gelecek. Bu özellik Mi Band 7’de de yer alacak gibi görünüyor. Horlama takibi özelliği sayesinde insanlar daha derin bir uyku analizi yapabilecek. Yerleşik mikrofonlar sayesinde yapılacak olan bu analiz sonrasında uyku apnesi gibi hastalıkların da önüne geçilebilecek.

Yeni patent sayesinde derin uyku ve hafif uyku takibi de daha stabil bir şekilde yapılabilecek. Akıllı bileklikler gün sonunda spor ve uyku takibi için kullanılıyor. Kalp ritmi ölçme ve kandaki oksijen miktarını belirleme özelliklerine de sahip olan bu akıllı bileklikler önümüzdeki yıllarda daha da gelişmesi bekleniyor.

Xiaomi Mi Band 7

Tabii bu süreçte Apple Watch gibi akıllı saat alanında da büyük yenilikler olacak. Özellikle Apple Watch Series 7 ile birlikte şeker ölçme özelliğinin gelmesi sektörün ilerlemesinde büyük rol oynayacak gibi görünüyor.

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu