Akıllı TelefonAndroidGenelGüncel Teknoloji HaberleriHuaweiMobirollerTeknoloji

Huawei Maimang 9 (Enjoy 20s) en net hali ile karşımızda!!! 64 megapiksel kamera ve…

Çinli teknoloji devi Huawei’nin, bir süredir üzerine çalıştığı Maimang 9 modeli, birkaç sızıntıdan sonra şimdi de gerçek görüntüleri ile karşımızda.

ABD yaptırımlarına rağmen akıllı telefon üretiminden vazgeçmeyen Huawei, şimdi de Maimang 9 ile karşımıza çıkıyor. Çinli şirketin bir süredir üzerine çalıştığı bu telefon, birkaç sızıntının ardından bugün de gerçek görüntüsü ile birlikte ortaya çıktı. Ancak ortaya çıkan bu resim, sadece cihazın arka tasarımını ve kamera yapılandırmasını ortaya gösteriyor.

Huawei’nin yeni Maimang akıllı telefonu, kısa süre önce Sanayi ve Bilgi Teknolojileri Bakanlığından da geçmişti. Bu bilgilerden yola çıkarak cihazın birkaç özelliğini sizlerle paylaşmamız mümkün. Raporlara göre Maimang 9,  1080P çözünürlüğe sahip, 6.8 inç LCD bir ekran ile karşımıza çıkacak. Ayrıca bu ekran günümüz modası delikli bir tasarım ile gelecek ve, içerisinde de 16 megapiksel çözünürlüğe sahip bir ön kamera bulunduracak.

Huawei-Maimang-9

Arka kamera hakkında konuşacak olursak Maimang 9, 64+8+2 megapiksel çözünürlüğe sahip üçlü bir yapılandırma ile gelecek. Ayrıca  8.9 mm inceliğe ve 212g ağırlığa sahip olan bu telefonun, elde tutuş hissi de oldukça rahat olacaktır. Buna ek olarak Huawei, bu telefonda 4.200 mAh’lik bir pile yer vererek bir günü rahatlıkla çıkarmanıza olanak tanıyacak. Bunun yanı sıra  22.5W hızlı şarj desteğiyle de, kısa sürede şarjınızı fullemeniz mümkün olacak.

Son olarak Huawei bu telefonu, 26 Temmuz’da resmi bir lansman ile duyuracak.

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Başa dön tuşu