Akıllı TelefonAndroidGenelGüncel Teknoloji HaberleriMobirollerTeknolojiXiaomi

Xiaomi Mi 11 İndirim Aldı! Bu Fiyata Almayanı Döverler!

Xiaomi’nin amiral gemisi segmentindeki telefonu Xiaomi Mi 11 indirim aldı. Oldukça uygun fiyata düşen bu telefon kapış kapış satacak.

Çinli teknoloji devi önümüzdeki Aralık ayında Xiaomi 12 ailesi ile karşımıza çıkacak. Xiaomi 12 için gün saymaya başladığımız bugünlerde firmanın eski telefonlarında indirimler yapmaya başladığı gözlemlendi. Bu süreçte bugün Xiaomi Mi 11 indirim aldı. Komşu ülkemiz Rusya’da yapılan bu indirimin yakın zamanda Türkiye pazarına da yansıyacağı söyleniyor.

Xiaomi Rusya, 1 Ekim – 17 Ekim tarihleri ​​arasında düzenleyeceği kampanyada 10.000 rubleye varan indirimler vaat ediliyor. Yaklaşık 150 dolar seviyesinde yapılan bu indirim sayesinde amiral gemisi telefon almak isteyenler bu modeli kapış kapış satın alacak gibi görünüyor. Türkiye’de 10.000 TL bandında satılan Mi 11’in yakın zamanda indirim alacağını düşünüyoruz. Bu indirimin ne kadar olacağını kestirmek şimdilik güç. Sürekli yükselen kurlardan dolayı bu indirimin yalan olabileceğini de belirtmekte fayda var.

Xiaomi Mi 11 indirim

Amiral gemisi telefonları ile piyasayı domine eden Xiaomi, bu yıl Mi markasını bırakacak. Bu yüzden firmanın son Mi adını taşıyan amiral gemisi telefonunun Mi 11 olacağını belirtelim. Güçlü donanımı ve kamerası ile kendine hayran bırakan bu telefon umarız ülkemizde de uygun fiyatlar ile sahip olunabilecek konuma gelir.

Türkiye’de telefon üretmeye başlayan Xiaomi, bunun meyvelerini toplamaya başladı. Ülkemizde üretim yaptığı için fiyat konusunda çok agresif olan firma, amiral gemisi ve üst segment telefonlarını da Türkiye’de üretirse fiyat açısında ciddi iyileştirmeler görebiliriz. Umarız her şey yolunda gider ve telefon fiyatları artık korkulu rüya olmaktan çıkar.

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu