Akıllı TelefonAndroidGenelGüncel Teknoloji HaberleriMobirollerTeknoloji

Infinix Note 10 Pro Geliyor! Bitmeyen Şarj Yapmışlar!

Infinix geçen yıl Ekim ayında Note 8 ve Note 8i model telefonlarını duyurdu. Bu kez yeni halefi Infinix Note 10 Pro yakında gelecek.

Infinix ilginç bir hamle yaparak 9’u atladı ve Note 10 serisini piyasaya sürme kararı aldı. Infinix Note 10 Pro Federal İletişim Komisyonu (FCC) tarafından resmen onaylandı. Telefonun IMEI listesi de ortaya çıktı. X695 model numaralı olarak ortaya çıkan telefonun, sızıntılar sayesinde Note 10 Pro olduğunu anlıyoruz.

FCC sertifikasına göre çift bantlı Wi-Fi ve 33W hızlı şarj özellikleriyle gelecek. Ayrıca yine sertifikaya göre telefon 8 GB RAM ve 256 GB dahili depolama özelliğine sahip olacak. Ortaya çıkan sızıntıda verilen şemada telefonun arka panelinde dörtlü kamera kurulumu ve LED flaş yer alıyor.

Ayrıca tüm bunlara ek olarak telefonun yan tarafında parmak izi okuyucu yer alacak. Tasarıma dair diğer detaylar şimdilik gizli tutuluyor ancak yakın zamanda duyurulması bekleniyor. Bu gizemli güzelliğin selefi Infinix Note 8, phablet tarzındaydı. Telefon 6,95 inç HD + Ekran, Helio G80 yonga seti, 64 megapiksel dörtlü kamera, 16 megapiksel çift kamera kurulumu ve 18W hızlı şarjlı 5.200 mAh pil gibi özelliklerle geldi. Note 10 Pro’nun kullanıcılara büyük boyutlu bir ekran, devasa bir pil ve çift özçekim kamerası kurulumu sunup sunmayacağı henüz belli değil. Yakın zamanda bütün özellikleri ortaya çıktıktan sonra siz değerli okurlarımızla paylaşacağız.

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu