Akıllı TelefonAndroidGenelGüncel Teknoloji HaberleriMobirollerSamsung

Samsung Galaxy A54 5G Cephesinden İlk Bilgiler Geldi

Samsung Galaxy A54 5G hakkında bilgiler yavaş yavaş geliyor. İddialı orta segment telefon bakalım neler sunacak?

Samsung Galaxy A serisi telefonlar orta segmentin en çok modelleri arasında yer alıyor. Özellikle Galaxy 5x serisi üstün özellikleri ve rekabetçi fiyatıyla kullanıcıların ilgisini çekiyor. Geçen yıl tanıtılan Galaxy A53 modelinin ardından gözler A54’e çevrilmiş durumda. Yeni yılın yaklaşmasıyla birlikte Samsung Galaxy A54 5G cephesinde bazı gelişmeler yaşanıyor.

Galaxy A54 5G, Çin’de 3C sertifikası alırken görüntülendi. Bu gelişme telefonun şarj hızını ortaya koyuyor. 3C sertifika belgesinde yer alan bilgilere Galaxy A54 5G 25 watt şarj desteğiyle geliyor. Bu zaten beklenen bir gelişmeydi, zira Samsung amiral gemisi Galaxy S ve Galaxy Z serisinde bile hala bu hızla yoluna devam ediyor. Öte yandan Galaxy A54 5G’nin kutusunda şarj cihazı yer almayacak. Bu yılla birlikte Samsung tüm kategorilerdeki cihazların kutusundan şarj cihazını çıkarmaya başladı.

Samsung Galaxy A54 5G Özellikleri

Galaxy A54’te 6.5 inç büyüklüğünde ve Full HD+ çözünürlüğünde AMOLED ekran yer alacak. Ekran 120Hz tarama hızını destekleyecek. İşlemci birimi henüz netlik kazanmayan telefonda üç arka kamera göreceğiz. Daha önce açıklandığı üzere Samsung’un Galaxy A serisi modellerden derinlik  kamerasını kaldırması bekleniyor. Ana kamerada OIS destekli 50 megapiksel çözünürlüğünde bir sensör kullanılacak.

Daha önceki bilgilere bakılırsa telefonun pili 5.100 mAh büyüklüğünde olacak. Öncül modele kıyasla 100 mAh’lık bir artış söz konusu. Kutudan Android 13 sürümüyle çıkacak olan telefon en az dört büyük Android güncellemesi alacak.

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Başa dön tuşu