AppleMacBook

M3 İşlemcili MacBook Pro İlk Kez Sızdırıldı

Apple’ın 30 Ekim tarihli etkinliğinde M3 işlemcili yeni MacBook Pro modelleri sahne alacak. Bunlardan biri perakende kutusuyla görüntülendi.

Apple, 30 Ekim 2023’teki sunumuna hazırlanırken, tanıtımı gerçekleşecek yeni ürünlere ilişkin detaylar internette birikmeye devam ediyor. Çin’in popüler sosyal medya platformu Weibo’da muhtemelen yeni nesil M3 işlemcili MacBook Pro modelini gösteren bir kutu fotoğrafı ortaya çıktı. Sızıntı ayrıca Apple ürünleri konusunu ortaya çıkarma konusunda en güvenilir kaynaklardan biri olan ShrimpApplePro tarafında da onaylandı.

İşte M3 İşlemcili MacBook Pro

Kutu fotoğrafında, daha önce Apple tarafından dizüstü bilgisayarlar için kullanılmayan, ancak iPhone 15 Pro serisindeki duvar kağıdını andıran bir dizüstü bilgisayar görüntüsü yer alıyor.

Apple analisti Ming-Chi Kuo’ya göre, Apple’ın 30 Ekim’de düzenleyeceği “Scary Fast” etkinliği M3 serisi MacBook Pro modellerine odaklanacak. Bloomberg’den Mark Gurman da Apple’ın M3 Max ve M3 Pro işlemcili Pro modellerini test ettiğini ve bu cihazların yenileneceğini öne sürdü.

Apple, web sitesindeki etkinliğe yönelik tanıtım grafiklerinde gülümseyen Finder simgesine yer verdi ve bu da aslında etkinliğin odak noktasının Mac’ler olduğunu doğruladı.

2023 model MacBook Pro modellerini beklememiz gerektiğine dair bir başka ipucu da Apple’ın slogan olarak “Korkunç Hızlı”yı kullanmasıdır: Apple, Ekim 2021’de ilk Apple silikon tabanlı 14 ve 16 inç MacBook Pro modellerini piyasaya sürdüğünde de benzer sloganlar kullandı.

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu