Akıllı TelefonGenelGüncel Teknoloji HaberleriHuawei

Huawei Mate 20 serisinde dört telefon olacak! İşte tüm modeller

Huawei Mate 20 serisinde son telefon da bugün onaylandı. Huawei yakın zamanda seriyi orta segment telefon Mate 20 Lite ile başlattı. 16 Ekim tarihinde düzenlenecek etkinlikte ise birbirinden iddialı tam üç telefonun tanıtımına şahit olacağız.

Huawei Mate 20 Porsche Design geliyor

Mate 20 ve Mate 20 Pro zaten beklenen telefonlar. Bugüne dek telefonlar cephesinden sayısız sızıntıya şahit oldu. Tanıtım tarihine 5 hafta bir süre kalan Mate 20 serisi modeller hakkında eminiz ki bu sızıntıların ardı arkası kesilmeyecek.

Huawei Mate 20 serisi
Huawei Mate 20 serisi

Mobil dünyasının en güvenilir kaynaklarından biri olan winfuture.de sitesi editörü Roland Quandt bugün attığı bir twwet’le Huawei’in “Everest” kod alı Mate 20 Porsche Design modelini hazırladığını açıkladı. Kod isminden anlaşıldığı kadarıyla yeni nesil Porsche Design akıllı telefon mobil dünyasının zirvesinde olacak.

Mate 9’dan bu yana Porsche Design serisini sürdüren Huawei’in yeni modelde Kirin 980 işlemcisine yer vereceğini biliyoruz. Kavisli ve çentiksiz bir ekranın kullanılacağı telefona 8GB RAM / 512GB bellek birimi eşlik edecek.

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu