Akıllı TelefonAndroidAndroid GüncellemeGenelGoogleGüncel Teknoloji HaberleriMobirollerOnePlusTeknoloji

OnePlus 8 Pro yeni görüntüler sızdırıldı! Tasarım bir yerden tanıdık sanki…

Tanıtımına günler kala OnePlus 8 Pro hakkında yeni sızıntılar ortaya çıkmaya devam ediyor. Bugün ortaya çıkan görüntü cihazın tasarımını ortaya koyuyor

OnePlus bildiğiniz üzere her yıl iki yeni amiral gemisini pazara sunuyor. Bunlar normal hat ve T hattı olarak geliyor. şirket bu yılda bir değişikliğe gidecek gibi gözükmüyor. Ancak son zamanda çıkan Koronavirüs salgını bazı planları alt üst edebilir. Şimdi her şeyi bir kenara bırakıp cihazlardan bahsedelim. OnePlus 8 ve 8 Pro en yüksek donanımlar ile karşımıza çıkacak.

Her iki cihazda gücünü Qualcomm Snapdragon 865‘den alacak. Bugün ortaya çıkan bir sızıntı serinin en güçlüsü olan OnePlus 8 Pro‘nun kullanım kılavuzunu ortaya koyuyor. Bununla beraber cihazın bazı özellikleri ve tasarımı da gözlerimizden kaçmıyor.

Yukarıdan da anlaşılacağı üzere kılavuz OnePlus 8 Pro 5G modeline ait. Görsele detaylı olarak bakacak olursak, cihaz bu yılın modası olan delikli ekran tasarımı ile gelecek. Ayrıca, cihazın parmak izi tarayıcısı da  ekranın içine gömülü olarak karşımıza çıkacak. Diğer özelliklerden bahsedecek olursak, OnePlus 8 Pro, bellek konusunda kullanıcılarını coşturacak. Gerek Snapdragon 865 gerek 12 GB’lık RAM ile sizlere en iyi performansı vereceğinden şüpheniz olmasın. Çinli şirket telefonun çerçevelerini minimal olarak tasarlayarak göze hoş bir görüntü sergiliyor.

Kamera özelliklerinden değinecek olursak, OnePlus 8 Pro‘nun ön kamerası ekranın sol üst köşesinde olacak. Şirket arka kamera da ise 64 megapiksellik birinci kamera olmak üzere üçlü bir kamera kurulumuna yer verecek.  Son olarak ekran özelliklerini hatırlayacaksınız, cihaz 120 HZ yenileme hızı ve 6.65 inçlik AMOLED ile karşımıza çıkacak.

 

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu