Akıllı TelefonGenelGüncel Teknoloji HaberleriMobirollerTeknoloji

PUBG New State Ücretsiz Olarak Yayınlandı

PUBG’nin yeni mobil oyunu PUBG New State ücretsiz olarak App Store ve Play Store’daki yerini aldı. Ana oyunun pabucu dama atılabilir.

KRAFTON, söz verdiği gibi dünya çapında PUBG New State battle royale mobil oyununu resmen yayınladı. Oyun, bu yılın başlarında, Ağustos ayında sona eren bir Alfa testi ile tanıtılmıştı. Şimdi ise herkesin beğenisine nihai sürümü ile sunuldu. iOS ve Android için ücretsiz olarak yayınlanan oyun, sunduğu yenilikler ile dikkatleri üzerine çekiyor.

PUBG: NEW STATE’de 100 oyuncu, tek bir taraf kalana kadar çeşitli silah ve stratejilerle savaşacak. Ayakta kalan son kişi olmak için küçülen savaş alanında hayatta kalmak için teçhizat, araçlar ve sarf malzemelerini kullanmanız gerekecek. Şirket, 5 Ocak 2022’ye kadar oyuncular için etkinlik ve hediye listesini de açıkladı.

  • Lansman dönemi boyunca bir kez PUBG: New State’e giriş yapın ve özel ön kayıt araç kaplamasının yanı sıra Takion TR1 (Araç Görünümü), Yeni Durum Profili Simgesi, Yeni Durum Profili gibi birkaç diğer hediyeye sahip olacaksınız. 
  • Etkinlikleri kontrol etmek için sağ üst köşedeki simgeye dokunun. Her bir ödülü almak için gereksinimleri karşıladığında [AL] butonu etkinleştirilir. Toplanan ödüller otomatik olarak envanterinizde depolanır.
  • Küresel lansman etkinliği ödülleri arasında; 1. günde 1.111 BP, 2. günde New State Logolu Tişört (Siyah), 3. günde New State Logolu Pantolon (Siyah), 4. günde New State Logolu Paraşüt ve 5. günde New State logosu  verilecek.

PUBG New State

Yeni oyunda arkadaşlarınıza kişiselleştirilmiş bir bağlantı göndererek Savaş Alanlarında size katılmaya davet edebilirsiniz. PUBG: NEW STATE’e girmek için bağlantıyı kullanan her arkadaşınız için, bazı ekstra ödüller NEWSTATESTYLE ifadesi ve Tavuk madalyası alacaksınız. Bu etkinlik 5 Ocak 2022’ye kadar geçerli olacak.  Oyunu App Store veya Play Store üzerinden ücretsiz olarak indirerek oynayabilirsiniz.

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu