Akıllı TelefonAndroidGenelGüncel Teknoloji HaberleriMobirollerTeknolojiXiaomi

Xiaomi Amerika pazarına ne zaman girecek? Hayaller ve hayatlar…


Çinli üretici Xiaomi rüya gibi bir 2017 yılı geçirdikten sonra oldukça ilginç bir 2019 geçirdi. 2018 yılında rekor satış gerçekleştiren Xiaomi, bildiğiniz üzere borsaya da açıldı. Bunun bir hata olduğu ise Xiaomi hisselerinin durumundan anlayabiliyoruz. Xiaomi kurucusu Lei Jun‘ın “yönetim kurulunda buna karşı çıkan tek kişi bendim” açıklaması ise sanırız Xiaomi tarihinde yapılan en büyük özeleştirilerden birisiydi. Xiaomi Amerika pazarında perakende yoluyla satışta olan bir marka ve aslına bakarsanız bu pazarda hiçte azımsanmayacak bir orana sahip. Çinli üreticinin 2019 yılı için Amerika planları vardı ve bu yönde açıklamaları da sizlerle paylaştık. Bugün ise bu açılım ile ilgili oldukça ilginç bir açıklama geldi.

“Lütfen Kota Dostu TeknoBurada Android Uygulamamızı Marketten İndirin ve Kullanmaya Başlayın! Bize Destek Olun…”

Xiaomi Amerika pazarına girmeyecek!

Geçtiğimi yıl Amerika’nın kurtuluş bayramı 4 Temmuz’da, Xiaomi’nin başkan yardımcısı Wang Xiang yaptığı bir açıklama ile 2019 yılında Amerika pazarına giriş yapacaklarını ve büyük bir satış başarısı yakalayacaklarını söyledi. Bugün ise Xiaomi’nin küresel sözcüsü Donovan Sung bir açıklama yaparak 2019 planları arasında Amerika’nın olmadığını ve Çin ile yaşanan gerilimin bir tarafı olmayacağını dile getirdi.

Donovan Sung bunun yanında katlanabilir telefonlar ile de ilgili bir açıklama yaptı ve birden fazla model geliştirdiklerini ama bu pazarın gelişmesini ve fiyatların oturmasını beklediklerini de dile getirdi. Xiaomi, emin adımlarla ilerliyor. Bakalım global pazarda daha da başarılı olabilecek mi?

Xiaomi Mi 9 için ilk güncelleme yayınlandı ve çentik değişti

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu