AndroidAndroid GüncellemeGüncel Teknoloji HaberleriVivo

Vivo, Akıllı Telefonları İçin Güncelleme Desteğini genişletiyor

Vivo kimi yeni modellerinde güncelleme desteğini üç yıla çıkardığını açıkladı. Bu modeller arasında Türkiye’de satılan Vivo Y36 da yer alıyor.

Vivo, V27 serisi ve Y36 serisi akıllı telefonların güncelleme desteğini üç yıl olarak açıkladı. Yazılım desteği noktasında kullanıcılara tam güvence veren Vivo, söz konusu telefonlar için iki büyük Android güncellemesi vaadinde bulundu. Vivo ayrıca sonraki bir yılda güvenlik odaklı güncellemeler sunmayı sürdürecek.

Konuya ilişkin Vivo cephesinden şu açıklama yapıldı:

“Cihazların teknik özelliklerini dikkate alarak ve şirketin akıllı telefonlarında en yeni yazılımları kullanma fırsatı sağlayarak en güncel ve optimize edilmiş Android güncellemelerini sağlamayı taahhüt ediyoruz.  Vivo’nun birincil hedefi, kullanıcılara optimize edilmiş, güvenli, güncel ve keyifli bir mobil deneyim için en son özelliklerin yanı sıra zamanında güvenlik güncellemeleri sunmaktır.”

Vivo Y36
Vivo Y36

Kısa süre önce ülkemizde satışa sunulan Vivo Y36, kutudan Android 13 sürümüyle çıkıyor. Telefon devam eden süreçte Android 14 ve Android 15 güncellemelerini alacak. İki yılın ardından bir yıl daha güvenlik odaklı güncelleme desteği sürdürülecek. Başka bir ifadeyle Y36 toplamda 3 yıl güncelleme desteği alacak.

Şık tasarımı ve bütçe dostu fiyatıyla özellikle genç kullanıcıların ilgisini çekecek olan Vivo Y36’nın son kullanıcı fiyatı 10.999 TL olarak belirlendi. Ayrıca tüketiciler Y36’ya myvivoshop.com üzerinden 2 yıl zorunlu üretici garantisine ek 1 yıl ekstra ücretsiz üretici garantisi ve 1.599 TL değerinde TWS2 ANC hediyesi ile satın alabiliyor.

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Başa dön tuşu