Akıllı TelefonAndroidGenelGüncel Teknoloji HaberleriMobirollerOPPOTeknoloji

OPPO Reno 8 Özellikleri Belli Oldu

OPPO’nun yeni orta segment canavarı OPPO Reno 8 özellikleri ile karşımıza çıktı. Yakında bu canavar piyasayı karıştıracak.

Çinli teknoloji devi OPPO yenilikleri ile karşımıza çıkmaya hazırlanıyor. OPPO’nun yakında tanıtacağı orta segment canavarı OPPO Reno 8 özellikleri ile bugün karşımıza çıktı. Bu telefonda kullanılacak olan işlemci tercihi herkesi şaşırtacak gibi görünüyor.

OPPO Reno 8 işlemci tercihini Snapdragon 7 Gen 1’den yana kullanacak

Bildiğiniz gibi MediaTek Dimensity 8000 ve 8100’deki ilk telefonlar piyasaya sürüleli çok oldu. Şimdi yeni orta seviye Snapdragon 7 Gen 1 yonga setinin tanıtılma sırası geldi. Gelen bilgilere göre Snapdragon 7 Gen 1 yonga seti MediaTek’in Dimensity 8 serisine büyük bir rakip olacak. Bu yonga setinin ilk kullanılacağı telefonlardan biri de OPPO’nunki olacak.

İçeriden kaynakları olan biri Snapdragon 7 Gen 1 ile çalışan Reno 8’in teaser görüntüsünü yayınladı. Cihaz hakkında şimdilik daha fazla bir şey bilinmiyor. Ancak ayın başında, tanınmış bir Çinli içeriden biri, aynı Snapdragon 7 Gen 1’in Mayıs-Haziran aylarında telefonlarda kullanılacağını söylemişti. Daha sonra Snapdragon 7 Gen 1’in temel özelliklerini açıkladı. Bu yonga seti dört adet Arm Cortex-A710 çekirdeği ve dört adet Arm Cortex-A510 çekirdeklerinden oluşacak. Ayrıca yonga setinde bir adet Adreno 662 GPU da bulunacak.

OPPO Reno 8

Qualcomm’un en geç bu ayın ortalarına doğru etkinlik düzenlemesi ve yeni nesil yonga setini tanıtması bekleniyor. Etkinlik sırasında bu yonga setini kullanacak ilk telefonlar da resmi olarak açıklanacaktır. OPPO’nun tercihini MediaTek yerine Snapdragon’dan yana kullanacak olması, Snapdragon 7 Gen 1’in çok güçlü olacağının sinyallerini veriyor diyebiliriz.

Xiaomi Android 13 Çalışmalarına Başladı, İşte Güncelleme Alacak Modeller

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu