Akıllı TelefonAndroidGenelGüncel Teknoloji HaberleriMobirollerTeknolojiXiaomi

Xiaomi 12 Ultra En Güçlüsü Olmayacak! Xiaomi’de Daha Da İyisi Var!

Xiaomi’nin yeni canavar Xiaomi 12 Ultra merakla bekleniyordu. Ancak telefon tanıtılmadan pabucu dama atılacak gibi görünüyor.

Çin’in önde gelen ismi Xiaomi’den önümüzdeki aylarda Xiaomi 12 Ultra modeli göreceğiz. Snapdragon 8 Gen 1 yonga setinden beslenmesi beklenen bu telefon daha tanıtılmadan pabucu dama atıldı. Çünkü Xiaomi’nin en güçlü telefonu bu olmayacak. Bunu biz demiyoruz sızıntıları ile ünlü olan Digital Chat Station diyor.

Digital Chat Station’a göre; Xiaomi 12 Ultra’yı geride bırakan yepyeni bir Xiaomi telefon gelecek. Bu telefonun 150W hızlı şarja sahip olacağı ve Snapdragon 8 Gen 1 yonga setinden besleneceği söyleniyor. Bu yıl bildiğiniz gibi Xiaomi’den bir tane daha amiral gemisi model göreceğiz. Bu model Xiaomi Mix 5 olacak.

Mix 5 modelinde tasarımsal açıdan değişiklikler yapacak olan firma, ekran altı kamera teknolojisini de kullanacak. Dünyanın en güçlü telefonları arasında yer alması beklenen Mix 5’in 2022’nin ikinci yarısından sonra tanıtılacağı söyleniyor. Fiyat açısından biraz tuzlu olacak olan Mix 5, Xiaomi’nin en güçlüsü olacak.

Xiaomi 12 Ultra

Firmanın bu yıl karşımıza daha fazla amiral gemisi modeli ile çıkacağı da söylentiler arasında yer alıyor. Mix Fold 2 modelini de bu yıl tanıtacak olan Xiaomi, Qualcomm ile olan işbirliğini de sürdürecek. Bu doğrultuda Snapdragon 8 Gen 1 Plus yonga setini ilk olarak Xiaomi’nin telefonlarında göreceğiz.

Xiaomi 12 Lite Resmi Olarak Onaylandı, Orta Segmentin En Güçlüsü Olmaya Geliyor

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu