Akıllı TelefonAndroidGenelGoogleGüncel Teknoloji HaberleriMobirollerTeknoloji

Google Pixel 4a (5G) Geekbench’de görüldü!!! Geliyor gelmekte olan!

Google’ın bir süredir üzerine çalıştığı Pixel 4a (5G), bazı özellikleri ile birlikte Geekbench performans testlerinde görüldü.

ABD’li teknoloji devi Google, uygun fiyatlı 5G bağlantısına sahip Pixel 4a ve Pixel 5 için artık gün saymaya başladı. Daha önce birkaç özelliği ile sızdırılan Pixel 4a 5G modeli, şimdi de Geekbench performans testlerinde boy gösterirken görüldü. Dilerseniz gelin sözü fazla uzatmadan Geekbench skorları ve ortaya çıkan diğer özelliklere bir göz atalım.

Skorlar hakkında konuşacak olursak Pixel 4a 5G, Geekbench’in tekli çekirdek testinde 610 puan alırken, çoklu çekirdek testinde ise 1.553 puan alıyor. Buna ek olarak aynı liste cihazın, Android 11 ile kutudan çıkacağını ve Qualcomm yonga setinden güç alacağını da ortaya koyuyor. Ancak Snapdragon’un hangi serisi olacağı burada belirtilmiyor. Yine de önceki raporlardan yola çıkarsa bunun, Snapdragon 765G olduğunu rahatlıkla söyleyebiliriz. Ayrıca 6GB RAM ile destekleneceğini de belirtelim.

Pixel 4a 5G,135.9×74.0×8.6mm boyutlarında 6.1 inç delikli bir ekran ile karşımıza çıkacak. Selfie kamerası da bu ekranın sol üst köşesine entegre olarak gelecek. Dikkat çeken diğer detaylara değinecek olursak Pixel 4a 5G, plastik bir arka tasarıma sahip olacak. Ayrıca bu arka panelde LED flaşı barındıran kare tasarımına sahip üçlü bir kamera kurulumu yer alacak.

Son olarak güç düğmesi ve ses tuşları cihazın yan tarafına yerleştirilecek. Bunların yanı sıra telefonun üst tarafında 3,5 mm kulaklık girişi ve çift hoparlör bulunurken, alt tarafında da TypeC şarj bağlantı noktası bulunacak.

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Başa dön tuşu