Akıllı TelefonAndroidGenelGüncel Teknoloji HaberleriMobirollerTeknolojiXiaomi

Xiaomi 100W hızlı şarj ne kadar hızlı? İnanamıyoruz… [Video]

Hızlı şarj konusunda mobil sektör büyük bir değişim yaşamak üzere. Bir süredir haberlerini yaptığımız Xiaomi 100W hızlı şarj ne kadar hızlı?

2014 yılında tanıtılan OPPO Find 7 ile hayatımıza giren “hızlı şarj” özelliği büyük bir değişim yaşadı ve geçtiğimiz yıl yine OPPO Super VOOC adını verdiği 55W hızlı şarj adaptörünü OPPO Find X Lamborghini Edition ve OPPO RX17 Pro telefonlarında bizlere sundu. Bu özellik ile 3.700 mAh pil gücüne sahip OPPO RX17 Pro sadece 35 dakika içinde %100 dolabiliyordu. Bugün ise Xiaomi 100W hızlı şarj adaptörünün nasıl çalıştığını gösteren ve OPPO 50W hızlı şarj cihazı ile karşılaştırmasını yaptığı bir video yayınladı. Gelin bu videoyu birlikte izleyelim.

Gördüğünüz gibi Xiaomi‘nin yeni şarj teknolojisi 4.000 mAh bir pili sadece 17 dakikada %100 tam doluma ulaştırabiliyor. Bu hızlı şarj teknolojisi Ekim ayında tanıtılması beklenen Xiaomi Mi Mix 4 ile karşımıza çıkar mı ve bu hızlı şarj aleti de kutudan çıkar mı bilemiyoruz ama bu teknolojinin mobil pazardaki tüm dengeleri değiştireceğine inanıyoruz.

Bu teknolojiye OPPO‘nun da geçmesi bekleniyor ve yine Samsung, Huawei ve Appleyerine Çinli üreticilerin inovasyonlarını görmeye devam edeceğiz. Görmeye devam edeceğimiz bir diğer konu ise bu üç üreticinin kan kaybı olacak diye de düşünmüyor değiliz…

Peki siz bu hızlı şarj teknolojisi için ne düşünüyorsunuz?

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu