Akıllı TelefonAndroidGenelGüncel Teknoloji HaberleriHuaweiKatlanabilir TelefonlarMobirollerTeknoloji

Huawei Mate X2 kanlı canlı karşımızda!!! Tasarım mükemmel ötesi!

Huawei’nin yeni nesil katlanabilir telefonuyla ilgili sızıntılar gelmeye devam ediyor. Şimdi de Mate X2 olduğu iddia edilen bir cihaz kanlı canlı görüldü.

Çinli teknoloji devi Huawei, onca yaptırımlara rağmen bile akıllı telefon üretiminden vazgeçmiyor. Her kategoride sürekli olarak model tazeleyen Huawei, şimdi de yeni nesil katlanabilir telefonunu piyasaya sürmek için hazırlık yapıyor. Mate X2 olarak adlandırılan bu cihazın, daha önce birkaç sertifika sitesinden geçtiğini zaten biliyoruz. Bunun yanı sıra işlemcisi ile ilgili de bir takım sızıntılara şahit olmuştuk. Şimdi ise bu telefon, daha önce hiç görülmediği gibi karşımıza çıkıyor; yani kanlı canlı desek daha doğru olur.

Huawei şu anda, Mate 30 serisinin halefi olarak gelmesi beklenen Mate 40 serisine odaklanıyor. Ancak şirket uzun süredir merakla beklenen bu telefonu, yalnız getirmeyecek gibi. İddialara göre Çinli üretici bir de Mate X2 modelini kullanıcılarına sunacak. Tabii amiral gemisinin yanında bir de katlanabilir telefonun görmek, Huawei kullanıcılarını da bir hayli heyecanlandıracaktır diye düşünüyoruz.

Mate-X2

Bugün bazı kaynaklar, Huawei‘nin yeni nesil katlanır telefonu Mate X2‘nin canlı görüntülerini ortaya çıkardılar. Yukarıda da gördüğünüz gibi bu katlanabilir telefon, tasarım olarak tıpkı Mate XS ile benzerlik gösterecek. Bundan ziyade aradaki fark sadece işlemci ve kamerada olacak desek daha doğru olur.

Buna ek olarak Mate X2‘nin, yine Mate XS ile aynı olan 8.0 inçlik bir ekrana sahip olması bekleniyor. İşlemci olarak ise Huawei büyük bir yükseltmeye gidecek. Raporlara göre Çinli şirket bu telefonda, yeni Kirin 9000 yonga setine yer verecek. Tabii bu işlemci, Mate 40 modellerinde de olacak.

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu