Akıllı TelefonAndroidGenelGüncel Teknoloji HaberleriMobirollerTeknolojiXiaomi

Xiaomi Mi 11 Pro Yeni Görüntüsü İle Tekrardan Karşımızda

Merakla beklenen Xiaomi Mi 11 Pro, tasarımını ortaya koyan yeni resmiyle tekrardan gün yüzüne çıkıyor. İşte serinin en iyisi;

Snapdragon 888’li ilk amiral gemisi ile nihayet tanıştık. Çinli üretici Xiaomi, Mi 11 modeliyle bizleri bu yeniliği gösteren ilk şirket oldu. Bildiğiniz üzere bu yıl piyasaya sürülecek olan akıllı telefonlar, her zaman ki lansman tarihlerinden biraz daha erken tanıtılacak. Örneğin Mi 11’in normal şartlarda Şubat ayında tanıtılması gerekiyordu. Fakat pandemi sürecinden dolayı Xiaomi, bu lansmanı biraz daha erkene çekti. Öte yandan Samsung’da lansman stratejisini değiştirecek. Yeni nesil amiral gemileri olan Galaxy S21 serisi, 14 Ocak tarihinde tanıtılacak. Ancak Xiaomi bu lansmanda, asıl beklenen telefonunu tanıtmadı. Merakla beklediğimiz Xiaomi Mi 11 Pro, standart Mi 11 ile aynı anda piyasaya çıkmadı.

Xiaomi Mi 11 Pro iddialara göre önümüzdeki ayın 12 ya da 13’ünde resmiyet kazanacak. Ancak lansman öncesinde bilmeniz gereken bazı önemli detaylar var. Mi 11 Pro, haliyle standart Mi 11’den daha gelişmiş özellikler ile gelecek. Örneğin en büyük değişiklik de kamera konusunda yaşanacak. Mi 11’e kıyasla Mi 11 Pro’da, ek olarak bir lense daha yer verilecek. Aynı zamanda kamera modülü de diktörtgen ve yatay bir şekilde olacak.

Yukarıda görmüş olduğunuz resim, yaklaşmakta olan Mi 11 Pro modeline ait. Bu da demek oluyor ki Mi 11 Pro ile Mi 11 arasında ekranlar aynı özellikleri korumaya devam edecek. Kaynaklara göre her iki cihaz arasındaki tek fark, arka kamera modülünde olacak. Mi 11 Pro’da 108 megapiksel yerine, 50 megapiksellik daha güçlü bir lense yer verilecek. Tabii bilmediğimiz gizli özelliklerde lansman öncesinde ya da tanıtım sırasında açıklanabilir. Daha fazla detay içinde beklemekten başka çaremiz yok gibi.

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu