Akıllı TelefonAndroidGenelGüncel Teknoloji HaberleriMobirollerNothing

Nothing Phone (1) Tüm Detaylarıyla Karşınızda! [Ön İnceleme]

Son dönemin en çok konuşulan telefonlarıdnan biri olan Nothing Phone (1) tüm detaylarıylar karşımızda. Telefonun LED ışıkları dikkat çekiyor.

Carl Pei’nin girişimi olan Nothing markası geçen yıl ilk ürünü olan Nothing Ear (1) TWS kulaklığı duyurdu. Yarı şeffaf bir tasarımla geldiği için diğer TWS kulaklıklardan sıyrılıyordu. Şirket en büyük kozunu ise gelecek ay temmuzda duyuracak. Yaklaşık üç ay önce müjdesi verilen Nothing Phone (1) akıllı telefon hakkında bugüne kadar ki en önemli paylaşım yapıldı. Yaklaşık 16 milyon aboneye sahip olan Marques Brownlee merakla beklenen telefonun detaylı ön incelemesini yayınladı.

İncelemede daha çok telefonun tasarımına ve LED ışıklarının fonksiyonlarından söz ediliyor. Teknik özellikler hakkında ne yazık ki bilgi verilmiyor.

Nothing Phone (1)’in ön tarafı, diğer tüm Android akıllı telefonlara benziyor. Teleefon, simetrik çerçeveli bir AMOLED panele sahip ve ekranın sol üst köşesinde ön kamera için bir delik mevcut.

Cihazı sırt üstü çevirdiğinizde benzersiz tasarımı ortaya çıkıyor . Cihazın arka kısmında bulunan LED şeritler , marka tarafından “glif arayüzü” olarak adlandırılıyor. Bu bölüm 900’den fazla ayrı LED ile donatıldı. Brownlee, tüm LED’lerin bildirimler için yandığını belirtiyor. Kablosuz şarj veya ters kablosuz şarj sırasında C şeklindeki LED şerit yanıyor.

Alttaki LED şerit, şarj için bir ilerleme çubuğu görevi görüyor. Tüm şeritler, kamera için bir flaş işlevi görmek üzere aynı anda yanabilir. Ayrıca arka tarafında kayıt göstergesi işlevi gören kırmızı bir LED bulunmaktadır. LED şeritlerin nasıl parladığını özelleştirmek için cihazda özel bir Glif arabirim ayarı bulunuyor.

 Nothing Phone (1) LED Işıkların Fonksiyonları

  • Telefonu yüz üstü kapattığınızda mesaj ve çağrı bildirimleri için LED’leri yakar
  • Aksesuarlarınızı kablosuz şarj ederken veya ters kablosuz şarj ederken ortadaki ışık yanar
  • Kablolu şarj cihazını taktığınızda, alttaki LED’ler bir şarj ilerleme çubuğu görevi görecek şekilde yanar. Bu, pilden tasarruf etmek için birkaç saniye sonra kapanır, ancak telefona dokunduğunuzda veya hareket ettirdiğinizde tekrar yanar.
  • Bir fotoğraf çekerken, görüntüyü aydınlatmak için tüm LED seti yanabilir. Ayrıca kameranın yanında özel bir LED flaş var.
  • Üst köşede, videolar için kayıt göstergesi görevi gören ayrı bir kırmızı LED ışığı vardır.
  • Her biri için özel ışık düzenlerine sahip 10 yerleşik zil sesi, böylece onları kimin aradığını bilmek için kişilerle eşleştirebilirsiniz. Bu, uygulama bildirimleri için de özelleştirilebilir

Nothing Nedir? Nereden Çıktı Bu Nothing Markası?

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu