Akıllı TelefonAndroidGenelGüncel Teknoloji HaberleriMobirollerSamsungTeknoloji

İsviçre Çakısı Gibi Telefon: Samsung Galaxy S21 Ultra!

Samsung artık Note serisini çıkarmama kararı aldığı için S serisine yoğunlaşacak. Samsung Galaxy S21 Ultra hamarat bir telefon olacak.

Samsung, efsanevi Note serisine veda ederken S serisinin son harikası Samsung Galaxy S21 Ultra için yepyeni özellikler duyurdu. Yetkili kaynak WinFuture.de tarafından paylaşılan yeni bir sızıntı, tüm Samsung Galaxy S21 akıllı telefonlar için renk seçeneklerini ve mevcut bellek yapılandırmalarını ortaya koyuyor. Ek olarak, Galaxy S21 Ultra’daki tescilli S Pen kalemi için destek doğrulandı. Yani S serisi hem S, hem de Ultra modelleriyle Note özelliği taşıyacak.

Samsung Galaxy S21 serisinin canlı renklerle değil, daha soluk renklerle gelmesi bekleniyor. Ortaya çıkan bilgiye göre gri, beyaz, pembe ve mor renklerle gelecek olsa da öyle janjanlı kımıl kımıl olmayacak. Bu sefer ciddiyet hakim. Ayrıca S21 serisinin Ultra harici telefonları 128 ve 256 GB dahili depolama ile gelecek. 512 GB depolama alanının Ultra modelinde olacağı biliniyor, serinin diğer telefonları için bu henüz doğrulanmadı.

Samsung Galaxy S21 Ultra
Samsung Galaxy S21 Ultra

Note çılgınları için bir de ilginç haberimiz var. Kalem için eski modellerde delik vardı ama artık olmayacak. Adeta dolmakalem gibi şık bir kapağı olacak. Artık kalemi millet ceketinin cebine mi takar, yoksa araba anahtarı gibi masanın üzerine bırakıp hava mı atar, bilemiyoruz. Şimdilik kapak tasarımı hakkında pek bilgi yok.

S21 serisinin duyurulmasına gelince, kaynaklar hala 14 Ocak’ta gerçekleşeceği konusunda ısrar ediyor. Ancak analistlere göre cihazların satışları ancak gelecek yıl Şubat veya Mart aylarında başlayacak. Galaxy S21’in ABD ve Güney Kore versiyonlarının Snapdragon 888 işlemciyle geleceği biliniyor. Global pazarda ise Exynos 2100 işlemciyle piyasaya sürülecek.

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu