Akıllı TelefonAndroidAndroid GüncellemeGenelGoogleGüncel Teknoloji HaberleriMobirollerSamsungTeknoloji

Samsung Brezilya’da bulunan tüm mağazalarını kapattı!!!


Güney Koreli teknoloji devi COVİD-19 salgınına tedbir amaçlı fabrikalarını kapatmaya devam ediyor. Şirket bugün Brezilya’da bulunan tüm mağazalarını geçici olarak kapattı

Bugün ortaya çıkan bilgilere göre Samsung , Koronavirüs salgınına tedbir olarak şimdi de Breziya‘daki mağazalarını kapatmaya başladı. Şirket çalışanlarının sağlığı için bu kararı geçtiğimiz günlerde  birkaç ülke içinde vermişti.

Samsung Electronics tarafından yapılan açıklamaya göre Brezilya’daki tüm perakende mağazaları bir sonraki duyuruya kadar kapatılacak denildi. Ayrıca şirket dün, Brezilya‘nın kuzeyindeki Amazon bölgesindeki Manaus üretim tesisinde faaliyetlerini de durdurdu.

Samsung ayrıca diğer ülkelerdeki fabrikalarını da kapatıyor!!!

Güney Koreli şirket koronavirüs nedeniyle sadece Breziya değil,  diğer ülkelerdeki mağazalarını da geçici olarak kapatacaklarını söyledi. Bunların başında akıllı telefon pazarının en büyüklerinden biri olan Hindistan geliyor. Geçtiğimiz günlerde şirket 25 Mart tarihi itibariyle buradaki mağazasını geçici bir süre kapatacağını duyurdu. Samsung buna ek olarak bu hafta Slovakya‘daki TV üretim tesisinin’de faaliyetlerinde  geçici olarak durdurulacağını belirtti.

Samsung hatırlayacaksınız geçen hafta koronavirüsün yayılmasını en aza indirmek için ABD ve Kanada‘daki tüm mağazaları da kapattı.  Şirket, “çalışanların, müşterilerin ve ortakların sağlık ve güvenliğini” “öncelikli” olarak belirtti.

Bununla beraber Güney Kore‘de gerçekleştirilecek olan Bahar şenliği tatili ise Koronavirüs dolayısı ile bir süre daha uzatıldı.

Bakalım başta ülkemiz olmak üzere Koronavirüs salgınından kurtulabilecek miyiz? Bekleyip görelim.

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu