Akıllı TelefonAndroidGenelGüncel Teknoloji HaberleriMobirollerSamsungTeknoloji

Uygun Fiyatlı Samsung Galaxy M13 Tanıtıldı

Samsung uygun fiyatlı telefonu olan Galaxy M13 ile karşımıza çıktı. 200 euro bandında satışa sunulacak olan telefonun özellikleri burada.

Güney Koreli teknoloji devi Samsung’un bir süredir Samsung Galaxy M13 adını taşıyacak olan uygun fiyatlı telefon üzerinde çalıştığı söyleniyordu. Bugün merakla beklenen telefon resmi olarak tanıtıldı. Yaklaşık olarak 200 euro tutarında olacak olan bu telefon özellikleri ile şaşırtmayı başarıyor.

Telefonun kalbinde bizleri Samsung imzalı sekiz çekirdekli Exynos 850 yonga seti karşılıyor. 4 GB RAM ile gelen bu telefonun 64 GB ve 128 GB dahili depolamlı sürümleri bulunuyor. Arka bölümde 50 Megapiksel ana, 5 Megapiksel ultra geniş açılı lens ve 2 Megapiksel çözünürlüğünde derinlik sensörü yer alıyor.

Kutusundan One UI 4.1 tabanlı Android 12 ile çıkan telefon Wi-Fi 5, Bluetooth 5.0 ve NFC’ye sahip. Type-C ile gelen bu modelde 5.000 mAh kapasiteli 15W şarjlı batarya bulunuyor. Yan bölüme monte edilmiş Samsung Knox korumalı parmak izi okuyucusunu da barındıran bu model yakında Avrupa pazarında satışa sunulacak.

Galaxy M13
Galaxy M13’ün özellikleri

Türkiye pazarına da gelmesini beklediğimiz telefonun ülkemizde son vergiler ve kurdan dolay 6.000 TL civarında bir satış fiyatına sahip olması bekleniyor. Giriş segmenti diyebileceğimiz telefonların bu fiyatlara satılması oldukça üzücü. Umarız bu durum için en kısa sürede bir aksiyon alınır…

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu