AndroidGüncel Teknoloji Haberlerirealme

realme GT Neo 5 Pro Geliyor, İşte Özellikleri

Nihayet realme de Snapdragon 8 Gen 2 yonga setinden güç alan bir telefon hazırlıyor. realme GT Neo 5 Pro markanın yeni amiral gemisi olacak.

Görünüşe bakılırsa Snapdragon 8 Gen 2 yonga setinden güç alacak son telefonlardan biri realme GT Neo 5 Pro olacak. Mobil dünyasının önde gelen bilgi kaynaklarından Digital Chat Station, realme’nin bir sonraki amiral gemisi telefonuna dair önemli bilgiler sızdırdı.

Çin’deki tüm önde gelen akıllı telefon markaları Snapdragon 8 Gen 2 ile donatılmış amiral gemisi cihazları piyasaya sürerken, realme bu noktada rakiplerinin gerisinde kaldı. GT Neo 5 Pro, markanın Snapdragon 8 Gen 2 işlemcili ilk telefonu olacak ve şimdi bu telefonun ortaya çıkan başlıca özelliklerine göz atalım.

Realme GT Neo 5

Kaynağa göre realme GT Neo 5 Pro‘da ultra ince çerçevelere sahip düz OLED ekran yer alacak. Ekranın 144Hz‘lik yüksek yenileme hızı ve 2160Hz PWM karartma ile birlikte 1.5K çözünürlük sunduğu bildirildi. Panel, bu yılın başlarında tanıtılan GT Neo 5 serisinde kullanılan 6.74 inçlik ekran ile aynı olacak.

Snapdragon 8 Gen 2 yonga seti ve 16 GB LPDDR4x RAM, GT Neo 5 Pro’nun güç birimini oluşturacak. Cihazın pil boyutu hakkında herhangi bir bilgi bulunmuyor. Ancak 100W şarjı desteklemesi muhtemel görünüyor.

GT Neo 5 Pro’nun arka üç kamera kullanılacak. Ana kameraya OIS özellikli 50 megapiksel Sony IMX890 sensör atanacak. Diğer iki kamera ultra geniş açılı ve mikroskop lens şeklinde olacaktır. Kaynağa göre GT Neo 5 Pro’nun ana kamerası yeni bir füzyon algoritması ile desteklenecek ve muhtemelen daha iyi çekim kalitesi sağlanacak. Cihaz ayrıca Android 13 tabanlı realme UI 4.0 kullanıcı arayüzü ile çıkış yapacak.

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Başa dön tuşu