Akıllı TelefonGenelGüncel Teknoloji HaberleriLG

LG V40 ThinQ sızdırıldı! Bazı özellikler gün yüzüne çıktı


Eylül ayında tanıtılması beklenen LG V40 ThinQ cephesinden önemli bilgiler geldi. XDA Geliştiriciler ekibi telefonun ilk yazılım sürümüne ulaşmayı başardı. “Judypn” kod adlı telefon LG G7 ThinQ gibi bir çentiğe sahip olacak ve bu çentik Ayarlar’dan kapatılabilecek.

Ekran boyutu henüz bilinmeyen telefonda 3130 x 1440p çözünürlüklü POLED ekran yer alacak. İşlemci biriminde ise beklendiği gibi Snapdragon 845’i göreceğiz.

Bellek seçenekleri hakkında ürün yazılımında herhangi bir bilgi bulunmasa da, 6GB RAM / 128GB şu an beklenen seçenek. Bunun yanı sıra telefonda tıpkı G7 ThinQ’da olduğu gibi Google Asistan’a özel bir buton atanacak.

LG V40 ThinQ arka kamerası çift OIS taşıyacak

V40 ThinQ akıllı telefonun kamera birimi fazlasıyla merak ediliyor. Yakın zamanda Android Police ve Güney Koreli ETNews siteleri telefonda üçü arkada, ikisi önde olmak üzere beş kameranın yer alacağı iddiasında bulundu.

Yazılım dosyalarında ise iki ön, bir arka kameraya işaret ediliyor. Ancak dikkat çeken önemli bir ayrıntı gözden kaçmıyor. V40 ThinQ’nun her iki arka kamerasında OIS özelliği mevcut.

XDA Geliştiricileri telefonda yer alacak kamera paketi için şu ayrıntının da altını çiziyor. İlk ürün yazılımında bazı yanlışlıkların ya da eksikliklerin olabileceği. Dolayısıyla iki güvenilir kaynak olan Android Police ve Güney Koreli ETNews sitelerinin toplamda beş kamera iddiası hala doğru olabilir.

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu