Akıllı TelefonAppleGenelGüncel Teknoloji HaberleriiPhoneMobirollerTeknoloji

Apple iPhone İçin Bağımsız Güncellemeler Yayınlayacak!

5G teknolojisinde Android’in gerisinde kalan iPhone yakında bağımsız güncellemeler alacak. Apple iPhone için aylık güncelleme yayınlayacak.

Şu sıralar iPhone kullanıcıları iOS 14.5’i beta olarak kullanmaya devam ederken güncellemenin diğer cihazlar için de yayınlanması bekleniyor. Bilindiği üzere Apple iPhone modelleri için düzenli olarak yayınladığı güncellemeler de sürekli yeni özellikler ve yeni görünümler sunuyor. Yayınlanan güncellemeler bazen 6 ayda bir bazen de yılda bir kaç kez karşımıza çıkarken Android platformunda ise durum bambaşka bir boyutta karşımıza çıkıyor. Android platformu sadece her ay aldığı güvenlik yamaları ile kullanıcılarını güncel tutmaya devam ederken, yayınlanan büyük güncellemeler ise kullanıcılara yepyeni özellikler sunuyor. İşte Apple’da bu konuda bir yeniliğe imza atacak ve düzenli olarak güvenlik yamaları yayınlamaya başlayacak. Apple iPhone için aylık güncellemeler yayınlayacak.

Bazı cihazlara gelen iOS 14.5 güncellemesi beta olarak kullanıcıları tatmin etmeyi başardı. Güncellemenin önümüzdeki aylar içerisinde kararlı olarak yayınlanması beklenirken şirketin farklı güncellemeleri de kullanıcılarına sunacağı ortaya çıktı. Güncellemeler odaklı olarak aylık yayınlanabilir olacak.

Apple iPhone
Apple iPhone

Apple iPhone Modelleri İçin Düzenli Güvenlik Güncellemeleri Yayınlayacak

Google Android platformu için aylık güncellemeleri piyasaya sürmeye devam ederken Apple’da aynı durumu iOS platformu için yapmayı planlıyor. Şirket aylık olarak iOS platformu için güncellemeler yayınlayacak ve her güncelleme de güvenliği bir tık daha üst seviyeye çıkarmış olacak. Düzenli olarak bağımsız güncellemeler sunmayı planlayan teknoloji devi diğer bir yandan da kullanıcılarını sürekli olarak güncel tutmuş olacak. iOS 14.5 içerisinde bulunan bir gizli kod ile ortaya çıkan bu ayrıntı önümüzdeki günlerde şirket tarafından doğrulanacak mı bilinmezken sızıntılar da gelmeye devam ediyor.

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu