Akıllı TelefonAndroidGenelGüncel Teknoloji HaberleriMobirollerrealme

realme Snapdragon 8+ Gen 1 İşlemcili Bir Telefon Hazırlıyor


realme küresel pazarlar için Snapdragon 8+ Gen 1 işlemcili bir telefon duyurmaya hazırlanırken, Telefonun detayları şimdiden biliniyor.

realme dört yıl önce OPPO’nun alt markalarından biri olarak mobil dünyasına adım attı. Marka, bütçe dostu fiyat / performans odaklı telefonlarla kısa süre içerisinde ciddi bir kullanıcı kitlesi edindi. realme küresel başkanı Madhav Sheth, GSMArena sitesine yaptığı röportajda dört yıl içerisinde 140 milyondan fazla kullanıcıya ulaştığını açıkladı. Bu sayı realme’yi aynı zamanda dünyanın en büyük altıncı akıllı telefon üreticisi yapıyor. Başkan ayrıca realme’nin gelecek planları hakkında da açıklamalarda bulundu. Görünüşe bakılırsa realme Snapdragon 8+ Gen 1 işlemcili bir telefon üzerinde çalışıyor.

Madhav Sheth röportajda küresel pazarlar için Snapdragon 8+ Gen 1 işlemcili bir telefon duyurmaya hazırlandıklarını bildirdi. Şirketin halihazırda realme GT 2 Master Edition adlı bir telefonu Snapdragon 8+ Gen 1 ile zaten çıkış yaptı. Sadece Çin’de satışta olan bu model muhtemelen kısa süre içerisinde diğer ülkelere açılacak.

Snapdragon 8+ Gen 1 işlemcisinden güç alacak telefonda 6.7 inç büyüklüğünde Full HD+ çözünürlüğünde ve 120Hz tarama hızına sahip AMOLED ekran yer alacak. Son dönemde 1.5K çözünürlüklü ekranlar gündemde. Dolaysıyla realme telefonun küresel versiyonundan ekran çözünürlüğünü artırabilir.

LPDDR5X RAM ve UFS 3.1 bellek teknolojilerine sahip olan telefonda gelişmiş ısı dağılımı için çift buhar odalı sıvı soğutma sistemi yer alıyor. Amiral gemisi telefon ayrıca basınca duyarlı iki omuz tuşu ile geliyor.

100 watt hızlı şarj destekli 5.000 mAh pil, OIS destekli 50 megapiksel üçlü arka kamera, stereo hoparlör ve Android 12 telefonun öne çıkan diğer özellikleri olacak.

realme GT2 Pro Cephesinde Fiyat Düşüşü! Bu Telefon Türkiye’ye Gelmeli

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Başa dön tuşu