Akıllı TelefonAndroidGüncel Teknoloji HaberleriSamsung

Galaxy S23 Ultra Ay Fotoğrafı, Elon Musk’a “Vay Canına!” Çektirdi

Galaxy S23 Ultra Ay fotoğrafları söz konusu olduğunda bugüne kadarki en net ve detaylı çekimleri ortaya koyuyor. Pek kişi hayran kaldı.

16,6 milyon aboneye sahip dünyanın önde gelen teknoloji kanallarından @mkbhd YouTube kanalının sunucusu Marques Brownlee, Samsung Galaxy S23 Ultra ile çekilen bir Ay fotoğrafı yayınlandı.

Marques Brownlee, sosyal medyada yayınlanan videoya “Ay’ın 100x fotoğrafını kimin çekmesi gerektiğini bilmiyorum ama Galaxy S23 Ultra’nın sizin için uygun telefon olduğu açık.” değerlendirmesinde bulundu.

Yayınlanan kısa videoda iPhone 14 Pro Max ile çekilmiş bir Ay fotoğrafına da yer veriliyor. Tabii 14 Pro Max’te ne Ay Modu ne de periskop kamera yer aldığı için karşınızda ne olduğu anlaşılmayan parlak bir ışık göreceksiniz.

Öte yandan SpaceX ve Tesla’nın başında bulunan Amerikalı milyarder Elon Musk, bu videoyu “Vay canına!” diyerek yorumladı. Ayrıca sosyal medya kullanıcıları da fotoğrafın bu kadar detaylı olmasına şaşırdı. 

Bir başka kullanıcı ise “iPhone’umu seviyorum, ancak kamera kalitesi ve işlevselliği söz konusu olduğunda Apple çok geride” dedi. Bir diğer kullanıcı şunları ekledi: “Başkalarının ne dediği umurumda değil – bu çok havalı.”

Galaxy S23 Ultra Ay Fotoğrafı Çekimi

Samsung Galaxy S23 Ultra’da bir önceki modele göre yepyeni 200 megapiksellik bir ana kameraya geçiş yapılıyor. Diğer üç kamera ultra geniş açılı, telefoto ve periskop şeklindeyken, Galaxy S22 Ultra ile benzer yapıda. Samsung, telefon için tanıtımlara başladığında özellikle gece çekimi, zoom ve uzay fotoğrafçılığında önemli gelişmelerin sağlandığını bildirdi. Son Ay fotoğrafı bunu destekliyor.

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Başa dön tuşu