Akıllı TelefonGenelGüncel Teknoloji HaberleriMeizuMobiroller

Meizu 16s nasıl görünecek! İşte telefon hakkında yeni bilgiler

Meizu, on altıncı yıla özel olarak geliştirilen Meizu 16th modellerle uygun fiyatlı amiral gemi segmentine fazlasıyla iddialı bir giriş yaptı. Meizu 16th şu an ülkemizde satışta ve 6GB RAM + 64GB seçenek için 3.100 TL’lik fiyatın rekabetçi olduğunu belirtmemize gerek yok. Gözler şimdi Meizu 16s modellerinde. Meizu başkanı Huang Zhang daha önceki modellerde olduğu gibi 16s cephesinden de merakları giderecek bilgiler aktarıyor. Üstelik bu bilgiler ışığında telefonun bir konspet görüntüsü oluşturuldu.

“Lütfen Kota Dostu TeknoBurada Android Uygulamamızı Marketten İndirin ve Kullanmaya Başlayın! Bize Destek Olun…”

Meizu’nun üst düzey yöneticisine göre ekran çerçevelerinde ciddi bir incelmeye gidilecek. Çerçevelerin 1.5 mm kadar azaltılacağı belirtildi. Çerçevedeki incelmeye rağmen ön kamera üst kısma rahatlıkla sığacak.

Zhang, bunun yanında 16S ve 16S Plus modellerde daha büyük bir batarya sözü veriyor. 16 modellerde 3.010 ve 3.570 mAh büyüklüğünde piller kullanıldı. Sonraki telefonlarda ayrıca ekrana gömülü parmak izi tarayıcısı varlığını sürdürecek.

Meizu 16S 6.3 inç büyüklüğünde, 16S Plus ise 6.5 inç büyüklüğünde ekrana sahip olacaklar. 3.5 mm kulaklık girişini kaybeden telefonlarda NFC yongası ve daha hızlı bir şarj teknolojisi kullanılacak. Telefonlar tabii ki Snapdragon 855 işlemcisinden güç alacaklar.

*Meziu 16S’in daha önce yayınlanan render görüntüsü

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu