Akıllı TelefonGenelGüncel Teknoloji HaberleriSamsung

Bixby 2.0 Önümüzdeki Hafta Tanıtılacak!

Bildiğiniz üzere Samsung, 18 Ekim Çarşamba günü her yıl düzenlediği Geliştirici Konferansı’nı San Francisco’da gerçekleştirecek. Gelen iddialar üzerime Samsung’un bu etkinlikte Bixby 2.0 sürümünü gün yüzüne çıkartacak.

İlk olarak Samsung Galaxy S8 ve  Galaxy S8+ ile piyasaya sürdüğü sanal asistanının, yeni sürümü önümüzdeki hafta tanıtılacağı tahmin ediliyor. Teknoloji devi, sanal asistanın yeni sürümünde birçok sorunu ortadan kaldırarak, kullanıcılara daha kaliteli bir deneyim sunmayı vaat ediyor.

Bixby 2.0 ile Beraber Birçok Can Sıkıcı Hataya Veda Edilecek!

Kullanıcılar tarafından olumsuz not alan sanal asistan, ses tanıma ve tepki verme konusunda rakiplerinin oldukça gerisinde kaldığını görmekteyiz. Bu sorunu gören firma yetkilileri somut adımlar atarak, yeni sürümle birlikte yaşanılan pürüzleri ortadan kaldırmayı hedefliyor.

Bixby 2.0
Bixby 2.0

Bixby 2.0 ile Samsung, ilk sürümde olan eksik noktaları ele alacak ve bu hataları tamamen düzeltecek. Hata düzeltmelerin haricinde ise Samsung, yeni sürümle birlikte üçüncü parti geliştiricilerine çok daha fazla aşamada yer verecek. En önemlisi ise yeni versiyonun akıllı telefonlar dışında başka cihazlara da entegre edilebileceğinin de altını çizelim.

Peki, siz Bixby 2.0’dan neler bekliyorsunuz?

 

Galaxy A5 2016 ve A5 2017 için güncelleme yayınlandı

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Başa dön tuşu