Akıllı TelefonCep TelefonuGüncel Teknoloji HaberleriOnePlusTeknoloji

OnePlus Ace 3’ün Ekranından Sonra Kamera Örnekleri Paylaşıldı: Sonuçlar Etkileyici!

24 Ocakta tanıtılması beklenen OnePlus Ace 3 için firma tarafından kamera örnekleri paylaşıldı. Sonuçlar etkileyici duruyor.

OnePlus 4 Ocak tarihinde 12 serisiyle bir çok ürününü tanıtacak. Bunların başında Ace 3 ve 12 modeli geliyor. Geçtiğimiz günlerde firma tarafından Ace 3’ün 1.5K BOE X1 AMOLED ekran ile geleceği paylaşılmıştı. Şimdi ise Weibo üzerinden OnePlus Ace 3 için kamera örnekleri paylaşıldı. Ana kamera tarafında 50 mp Sony sensör kullanacak Ace 3, “ultra net görüntü kalitesi algoritması” ve “süper ışık ve gölge görüntü algoritması” olmak üzere iki görüntü algoritması ile gelecek. Gelin örneklere göz atalım.

OnePlus Ace 3, 24 mm Odak Uzaklığı ve f/1.8 Diyaframa Sahip 50 Mp Sony Sensörle Donatıldı

OnePlus Ace 3’ün, Ace 2 Pro’dan 50 mp f/18 sensör kamerayı devraldığı tahmin ediliyor. Bu sensörün IMX890 olacağı öne sürülüyor. Çekilen bu görüntüler Süper Işık ve Gölge ProXDR X1 ekran ile birleşince ortaya inanılmaz sonuçlar çıkacak. DisplayMate şirketinden A+ sertifikasına da alan bu ekran fotoğrafların doğal ışığını ve gölgesini açık ve koyu ayrıntılarla doğru bir şekilde geri yüklemesine olanak tanıyacak.

OnePlus Ace 3 kamera

Telefon OnePlus 12 ile birlikte 4 Ocak tarihinde tanıtılacak . Snapdragon 8 Gen 2 ve 5500 mAh batarya ikilisine sahip olacak.

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu