Akıllı TelefonAndroidGenelGüncel Teknoloji HaberleriMobirollerOnePlusTeknolojiTwitter

OnePlus 8 Pro ekranı ile rakiplerini ağlatacak!

Yeni OnePlus 8 Pro ekranda yeni bir tasarımla karşımıza çıkıyor ve 120Hz ekran ile iddialı bir şekilde geliyor!

OnePlus ailesine yeni katılacak olan OnePlus 8 ve 8 Pro ufukta yeni sızıntılarla görünüyor. Sektör içi bilgilere göre Mart veya Nisan ayında OnePlus 8 Pro‘nun ilgi çekici özelliklerinin tam olarak açıklanması bekleniyor. Mobil Dünya Kongresi’nde fırtına gibi esecek olan yeni telefonların özelliklerinden bazıları belli oldu.

Oneplus kablosuz Şarj

Yeni renklerle karşımıza çıkacak olan OnePlus 8 ailesi, 3D ToF kamera ve destekleyici sensörler üçlü kamera diziliminin solunda yer alacak. OnePlus 7 Pro’nun DxOMark’ta iyi bir puan alması, OIS desteği ve Sony Exmor Sensor sayesinde kamera noktasında iyi işler çıkarmasıyla birlikte OnePlus 8 ve 8 Pro için beklentiler hayli yükseldi. Sadece kamerasıyla değil, işlemci konusunda çığır açması beklenen OnePlus ailesinin yeni serisi, Snapdragon 865 ve Android 10 ile gelecek.

RAM kısmında ise 8GB olacağı düşünülürken 12GB seçeneğinin de olasılığı oldukça muhtemel. Her ne kadar bazı iddialara göre 16GB olacağı söylenirken bunun çok zayıf bir ihtimal olduğunu belirtmek gerekiyor. RAM kısmında 8GB ile 12GB arasında değişkenlik söz konusu olacaktır.

Telefonun Tasarımında da Yenilikler Göze Çarpıyor

Telefon tasarımına baktığımızda, sızıntılara göre; 6.5 inç boyutunda olması beklenirken Pro modelinde 6.65 inç olabileceği tahmin ediliyor. 90Hz ekran iddialarının karşısında 120Hz ekran olduğu gündeme geldiğine dair sızıntıyı gündeme getirmiş olduk. Öte yandan ekranın yüksek yenileme hızına ve 120Hz destekli 2K QHD çözünürlüğe sahip olması bekleniyor.

Yeni kaynağın doğrulanmış olması, gözleri Mobil Dünya Kongresi‘ne çeviriyor. OnePlus‘ın CEO’su Pete Lau, Twitter hesabında 120Hz ekranın en yumuşak ve etkili ekran olacağını ve kullanıcılara iyi bir deneyim sunacağını vurgulamış.

Batarya Beklentiyi Yükseltiyor

Son olarak; 50W hızlı şarj desteğiyle hızlı şarj konusunda çığır açması beklenen OnePlus Pro, 4500 mAh batarya kapasitesiyle birlikte gelecek. OnePlus kullanıcılarını oldukça heyecanlandıran bir gelişme olduğunu söyleyebiliriz. 2018 yılında Oppo Find X Lamborghini ve OPPO Rx17 Pro modelinde 50W hızlı şarj desteği görmüştük. Yakın bir zamanda da Realme X2 Pro‘nun bu özelliği sunacağı söyleniyor. Bu defa OnePlus‘ın birçok açıdan donanımlı ve ihtiyaçlara yanıt veren bir ürünle birlikte kullanıcılarla buluşmasını bekliyoruz…

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu