Güncel Teknoloji HaberleriMobirollerrealmeTeknolojiTelevizyon

realme Smart TV X FHD ile Yeni Bir Dönem Başlıyor


Şirketin uzun zamandır beklenen akıllı televizyonu realme Smart TV X FHD, yeni özellikleriyle gündemde. İşte tüm detaylar karşınızda.

realme, bu hafta içinde çeşitli ürünlerini duyuracağı büyük bir lansman etkinliğine ev sahipliği yapacak. Yaklaşan bu cihazlardan biri de realme Smart TV X FHD olacak. Oldukça dikkat çekici olan akıllı televizyonun temel özellikleri ve renk seçenekleri de belli oldu. Gelin yaklaşan akıllı televizyonun tüm detaylarına göz atalım.

realme Smart TV X Özellikleri

Sektör kaynaklarına göre, Çinli akıllı telefon üreticisinin yaklaşmakta olan akıllı TV serisinin iki boyutta gelecek. Buna 40 inç ve 43 inç büyüklüğünde modeller dahil olacak. Özellikle, her iki model de siyah renk seçeneğini taşıyacak.

realme Smart TV X FHD

Akıllı televizyonun ön kısmında ise kayan bir tasarım paneli ve doğrudan aydınlatmalı bir arka ışık özelliği göreceğiz. 5.76 mm kalınlığında çerçeve de maksimum incelik sunacak. Doğrudan aydınlatmalı arka ışık özelliği ile LED aydınlatma doğrudan LCD panele aktarılacak. Böylece her yerde eşit ışık dağılımı ve daha parlak görüntüler görülecek.

Diğer özellikler arasında 24W gücünde Dolby Audio sistemli dörtlü hoparlör sistemi göreceğiz. MediaTek markalı dört çekirdekli bir CPU, 1GB RAM ve 8GB dahili depolama da teknik kısımda yer alacak. Televizyonun fiyatının 320$ civarında olacağı aktarıldı. Böylece bu fiyata yüksek kalitede bir akıllı televizyon deneyimi yaşanacak. Yeni gelişmeler için takipte kalın.

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Başa dön tuşu