Akıllı TelefonAndroidGenelGüncel Teknoloji HaberleriMobirollerNothingTeknoloji

Nothing Phone LED Şeritler ile Gelecek


Nothing’in ilk telefonu Nothing Phone hakkında bilgiler geliyor. Telefonda LED şeritlerin yer alacağı son sızıntı ile ortaya çıktı.

Nothing’in ilk telefonu olan Nothing Phone kendini göstermeye devam ediyor. OnePlus’ın CEO’sunun kurduğu bu marka görünüşe göre akıllı telefon işine hızlı bir giriş yapacak. Yenilikler ile dolu olacak olan telefonun bugün LED şeritler ile geleceği resmi olarak açıklandı. Çift arka kamera kurulumu ile gelecek olan telefon bugün İsviçre’de bir cam kutu içerisinde sergilendi.

Telefonun arka bölümünde yer alan yuvarlak şeritte LED’leri görüyoruz. Bu LED’ler telefon üzerinden kontrol edilebilecek. Muhtemelen bildirim geldiğinde bu LED’leri aktif edebileceğiz. Bunun dışında el feneri olarak da mümkün olacak gibi görünüyor. Bu LED’lerin RGB olmadığını sadelik için beyaz renkte olduğunu belirtelim.

Alüminyum bir çerçeve ile gelecek olan telefon Premium hissi uyandıracak. iPhone’dan esinlenen bu modelin sağ tarafında güç düğmesi yer alacak. 3.5mm jakı olmadan gelecek olan telefonda Type-C bağlantısı yer alacak. Kablosuz şarj desteğine sahip olacak olan telefon hakkında önümüzdeki ay daha fazla detay ortaya çıkacak.

Telefonun ilk etapta amiral gemisi olacağı söyleniyordu. Ancak son gelen bilgiler Snapdragon 8 Gen 1 yerine telefonda Snapdragon 7 Gen 1 yonga setinin kullanılacağını gösteriyor. Fiyat açısından piyasaya yeni girecek bir telefonun orta segmentte yer alması oldukça mantıklı görünüyor. Bir dizi yenilik ile gelecek olan bu modelin Türkiye pazarına giriş yapıp yapmayacağı henüz bilinmiyor.

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu