Akıllı TelefonCep TelefonuGenelGüncel Teknoloji HaberleriGündemOPPO

OPPO Find X6 Serisinin Seri Üretime Başladı Bildiriliyor

OPPO’nun yeni amiral gemisi modelleri OPPO Find X6 ve X6 Pro sızıntılar devam ederken seri üretime başladığı iddia ediliyor.

OPPO, Find X6 ismini verdiği bir sonraki premium amiral gemisi serisini ilerleyen günlerde piyasaya sürmeye hazırlanıyor. Seri hakkında ilk duyulduğu andan itibaren sızıntılar gelmeye başladı ancak son zamanlarda bu sızıntılar oldukça çoğaldı. Henüz Find X6 serisi için lasnman tarihi resmi olarak onaylanmasa da 21 Mart tarihinde gerçekleşmesi bekleniyor. Lansmanı geçip seri hakkında yeni sızıntıya değinmek gerekirse Find X6 ve X6 Pro’nun seri üretim aşamasına geçtiği bildiriliyor.

Sızıntıları ile yakından tanıdığımız Weibo kullanıcısı Dijital Sohbet İstasyonu tarafından tarafından yapılan bir paylaşımda OPPO Find X6 ve X6 Pro modellerinin seri üretime başladığını ve bu durumun da lansmanın yakın zamanda olacağını işaret ettiğini belirtti. Ayrıca paylaşımına temel Find X6 modelinin MediaTek’in Dimensity 9200 işlemcisi ile güçlendirileceğini ve telefonun arkasında Sony IMX890 + Samsung JN1 + Sony IMX890 kamera sensörlerine sahip üçlü kamera dizilimine sahip olacağını belirtti. Serinin Pro modeline baktığımızda da Qualcomm’un Snapdragon 8 Gen 2 işlemcisi ile güçlendirileceğini ve Sony IMX989 + IMX890 + IMX890 kamera sensörlerine sahip üçlü kamera dizilimine sahip olacağını belirtti.

OPPO Find X6 Pro

OPPO Find X6 modelinde 80W kablolu hızlı şarjı destekleyen 4800 mAh pil kapasitesine ve IP54 sertifikasına sahip olması bekleniyor. Pro sürümünde kağıt üzerinde fazla gözükmese de kullanımda fark edilecek 200 mAh’lik bir artış bulunuyor. Pro modelinde 100W kablolu hızlı şarjı destekleyen 5000 mAh pil kapasitesine sahip olabilir. Ayrıca bu modelde IP68 sertifikası da bulunabilir. Her iki modelde de LPDDR5x Ram teknolojisine sahip olsa da temel model UFS 3.1 ile Pro modeli de UFS 4.0 depolama alanı ile birlikte geliyor.

İlginizi Çekebilir: OPPO Pad 2, Geekbench’te Kendisini Gösterdi

İki modelinde üstte belirttiğimiz gibi 21 Mart tarihinde piyasaya sürülmesi bekleniyor. Henüz OPPO tarafından resmi bir açıklama bulunmasa da ilerleyen günlerde yeni sızıntılar ve yeni resmi açıklamaların ortaya çıkmasını bekleyebiliriz.

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu