Dizüstü BilgisayarGüncel Teknoloji HaberleriMobirollerRedmiTeknolojiXiaomi

Redmi öyle sadece telefonla olmaz dedi! RedmiBook yakında geliyor!


Redmi ve Xiaomi Mart ayında kesin olarak ayrıldıklarını açıkladılar ve belli bir süre Xiaomi Ar-Ge merkezini kullanmaya devam edeceklerini ama kısa süre içinde Ar-Ge tarafında da ayrılacaklarını duyurdu. Mart ayında yapılan ayrılık töreninde Redmi markası, bluetooth kulaklıktan çamaşır makinesi gibi birçok ürünü tanıtacaklarını da dile getirdi. Bugün ise hiç beklenmeyen bir şekilde Redmi markasının dizüstü bilgisayar üretimi yapacağı sızdırıldı. Sertifikalarda ortaya çıkan ilk nesil RedmiBook 14 adıyla satışa sunulacak!

“Kardeş sitelerimiz SamsungBurada.Net,  HuaweiBu rada.Net ve OppoBurada.Net adreslerine de girmenizi sizden rica ediyoruz…”

RedmiBook
RedmiBook

RedmiBook 14 geliyor!

Ortaya çıkan SIG sertifikasında Redmi’nin yeni nesil dizüstü bilgisayarının 14 inç olacağını görüyoruz. Başka detaylar elimize henüz ulaşmış değil ama Xiaomi’nin 14 inç laptoop modelinin olmadığını da bu noktada hatırlatalım. Xiaomi ve Redmi her ne kadar ayrılmış da olsalar pazarlama stratejisi tarafında birlikte hareket ediyorlar bu ortadaki çok net bir detay.

Oppo Reno Z serisinin uygun fiyatlı modeli olacak

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu