Akıllı TelefonAndroidGenelGüncel Teknoloji HaberleriMobirollerPOCOTeknoloji

POCO Yeni Telefon Tanıtacak! Peki Bu Ne Olacak?

Xiaomi’nin bağımsız markası olan POCO yeni telefonunu tanıtmak için gün sayıyor. Peki, bu telefon nasıl olacak? İşte detaylar.

Bir dönem Xiaomi’nin alt markası olan sonrasında ise bağımsızlığını ilan eden POCO, Türkiye pazarına yaptığı yatırımlar ile ülkemizde de beğenileri üzerine toplamayı başarmıştı. Uygun fiyatlı performans canavarları ile dikkat çeken Çinli firma şimdi de yeni bir telefon tanıtma hazırlığına giriştiğini açıkladı.

Çinli teknoloji devi, önümüzdeki hafta henüz ismi açıklanmayan yeni bir akıllı telefonun sunulacağını resmen onayladı. Firmadan gelen paylaşımda Yakında görüşürüz görselinde U harfi dikkat çekiyor. Bildiğiniz gibi firmanın C serisi telefonları var. Ancak U serisine ait bir model bulunmuyor.

POCO

C3’ün piyasaya sürülmesinden bu yana dokuz ayda yalnızca Hindistan’da 2 milyondan fazla satarak çok popüler bir akıllı telefon olduğunu kanıtladığını belirtmekte fayda var. Bu veriler Ağustos ayında yayınlandı, bu nedenle şu anda satışların artması gerekiyordu. Muhtemelen şu sıralar 3 milyon barajı aşılmak üzeredir.

Yeni Poco’nun, Xiaomi, Redmi ve Poco’da olduğu gibi, daha önce piyasaya sürülen Redmi akıllı telefonun yeniden adlandırılmış bir versiyonu olması muhtemel görünüyor. Ancak şimdilik hangi Xiaomi ve Redmi modelinin isim değiştirmiş hali olacağı bilinmiyor.

30 Eylül’de tanıtılacak olan yeni telefonun ilk olarak Hindistan’da satışa sunulacağı söylentiler arasında yer alıyor. Daha sonra diğer modellerde olduğu gibi yeni U serisinin Türkiye dahil olmak üzere Avrupa ülkelerine de geleceğini belirtelim.

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu