Akıllı TelefonAndroidGenelGüncel Teknoloji HaberleriMobirollerTeknolojiXiaomi

Xiaomi fotoğraf yarışması ile 10 bin dolar kazanabilirsin!

Xiaomi‘nin geçtiğimiz yıl başlattığı Xiaomi fotoğraf yarışması bu yıl da yapılacak. Xiaomi bu konuda bir görsel yayınlayarak kullanıcılarına bunu müjdeledi ve bu yarışma tüm dünyada yapılacak. Yarışmaya katılmak için Xiaomi telefonunuz ile çektiğiniz görseli paylaşmanız istenecek ama detaylar henüz belli olmadı. Bu ve buna benzer kampanyaların oldukça iyi bir kullanıcı deneyimi ve marka bağlılığı yaptığı da ortadaki gerçeklerden birisi.

“Kardeş sitelerimiz SamsungBurada.Net,  HuaweiBurada.Net ve OppoBurada.Net adreslerine de girmenizi sizden rica ediyoruz…”

Xiaomi fotoğraf yarışması nasıl kazanılır?

Öncelikle bu yarışmaya sizin gibi düz vatandaşlar katılmıyor ve açıkçası da kazanmıyor. Mesleği fotoğrafçı olanların bu yarışmaya katıldığını görüyoruz. Aşağıdaki geçtiğimi yılın birinci fotoğrafı da bunun en büyük göstergelerinden birisi diye düşünüyoruz.

Xiaomi fotoğraf yarışması
Xiaomi fotoğraf yarışması

Yukarıdaki fotoğraf baktığınızda bu fotoğrafın altın oran sisteminin uygulandığı ve fotoğraf matematikçiliğinin kullanıldığı özel bir fotoğraf olduğunu görebilirsiniz. Fotoğrafta PhotoShop uygulaması kullanılmış mı derseniz? Belli bir seviyede iliturasyon kullanıldığını düşünüyoruz. Yani bu noktada hem fotoğraf bilgisine hem de ileri düzeyde (belli etmeyecek kadar) PhotoShop yapabilmeyi de bilmelisiniz. Bu fotoğrafta ışık var mı diye oldukça düşündük ve soldaki çocuğun yüzündeki parlamadan dolayı belli bir seviyede gün ışığı da kullanıldığı kanısına vardık. Yani bu gördüğünüz anlık değil resmen stüdyoluk bir fotoğraf.

Herkese bol şans… Belki de Xiaomi, meslei fotoğrafçılık olanların bu yarışmaya katılmamasını sağlamalı…

Samsung Galaxy A70 kutu açılışı Türkiye’de bir ilk daha!

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Başa dön tuşu