Akıllı TelefonAndroidGenelGüncel Teknoloji HaberleriMobirollerPOCOTeknolojiXiaomi

200 dolarlık POCO M2 nihayet görücüye çıkıyor!!! İşte tarih!


Önümüzdeki aylarda X3 modelini piyasaya sürecek olan POCO, buna ek olarak bir de bütçe dostu M2 modelini  duyuracak.

Xiaomi‘den ayrılarak bağımsızlaşan POCO, geçtiğimiz yıllardaki sessizliğini yeni cihazları ile bir hayli bozdu. Akıllı telefon kategorisine yıl sonu iki model daha ekleyecek olan bu şirket, ilk olarak  gemisi katili X3 modelini duyuracak. Daha sonra ise bütçe dostu telefonu M2 modelini piyasaya sürecek. Bu cihaz, şu anda piyasada bulunan M2 Pro‘nun daha düşük özelliklere sahip bir versiyonu olarak karşımıza çıkacak.

Resmi Twitter hesabından M2 için paylaşım yapan POCO, cihazın 8 Eylül tarihinde geleceğini doğruladı. Peki POCO M2 bizlere ne gibi yenilikler sunacak?

POCO’nun bütçe dostu fiyat ile gelecek olan bu telefonu, FHD Plus çözünürlüklü su damlası çentikli bir ekrana sahip olacak. Buna ek olarak , Hindistan pazarındaki en ucuz 6GB RAM’li telefon ünvanına da sahip olacak.

M2′nin ne yazık ki işlemci, kamera, pil kapasitesi, hızlı şarjı vb. gibi özellikleri ile ilgili henüz ortada net bir bilgi yok. Ancak daha önce sızan bilgilere göre cihaz, 6.67 inç FHD + çözünürlüğe sahip delikli bir ekran ile gelecek. Ayrıca Snapdragon 720G yonga setinden de güç alacak. Depolama olarak ise 6/8GB RAM ve 128GB dahili hafıza seçenekleri ile görücüye çıkacak. Son olarak fiyatı da 200 doların atında olacak.

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu