Akıllı TelefonAndroidGenelGüncel Teknoloji HaberleriMobirollerTeknolojiVivo

Vivo X Fold Özellikleri Ortaya Çıktı! Katlanabilirlerin Yeni Kralı

Katlanabilir akıllı telefonlarda atağa geçen Vivo, X Fold serisiyle sektöre hükmedecek. İşte akıllı telefonun detayları karşınızda.

Mobil devinin Vivo X Note ve X Fold gibi yeni X serisi katlanabilir amiral gemilerini bu ay piyasaya sürmesi bekleniyor. Daha önceden Vivo’nun katlanabilir telefonlarının NEX serisi altında tanıtılacağı düşünülüyordu ancak durum şimdi değişti. Ünlü Çinli kaynaklar, Vivo’nun X Fold katlanabilir modeline ait önemli özellikleri ortaya çıkardı. Gelin detaylara göz atalım.

Vivo X Fold Teknik Özellikleri Cezbediyor

Başlamak gerekirse, Vivo X Fold’un şirketin ilk katlanabilir akıllı telefonu olacağını hatırlatalım. Yeni sızıntılar, cihazın ön kısmında delikli tasarıma sahip kavisli bir ekran ile karşılaşacağımızı gösteriyor. 120Hz yenilemeli bu ekranın 6.5 inç büyüklük ve FHD+ çözünürlükle geleceği aktarıldı.

Bilgilere göre X Fold, Samsung, Huawei, Xiaomi ve OPPO’nun katlanabilir cihazları gibi içe doğru katlanır bir mekanizmaya sahip olacak. Akıllı telefonun 120Hz tazelemeli  iç ekranının 8 inç büyüklük ve QHD+ çözünürlükle geleceği bildirildi. İç ekranın delikli kamerası ise sağ tarafta yer alacak.

Vivo X Fold

Raporlar, akıllı telefonun 50 Megapiksel birincil, 48 Megapiksel ikincil, 2x zoomlu 12 Megapiksel lens ve 5x zoomlu 8 Megapiksel sensör ile dörtlü kamera sistemine sahip olacağını gösteriyor. Ön kameralar hakkında bilgi olmasa da cihazın iç ve ön ekranı ultrasonik ekran içi parmak izi tarayıcısı taşıyacak.

Son olarak katlanabilir modelin Snapdragon 8 Gen 1 yongasından güç alacağı aktarıldı. Ek olarak, 80W kablolu ve 50W kablosuz şarj desteği taşıyan telefonun pil kapasitesi 4.600 mAh düzeylerinde olacak. Yeni detaylar için sıkı takipte kalın.

 

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu