Akıllı TelefonAndroidGenelGüncel Teknoloji HaberleriMobirollerOPPOTeknoloji

OPPO Find X3 Pro Canlı Yayında! Volkan Manav Eşliğinde


OPPO Find X3 Pro serisi ortalığı kasıp kavurmaya geliyor. Merakla beklenen yeni akıllı telefon canlı yayın eşliğinde tanıtılacak.

Haftalardır merakla beklenen OPPO Find X3 Pro lansmanı geldi çattı. Günlerdir dilimizden düşmeyen, hem özellikleri hem de tasarımı ile düşman çatlatan telefon modeli canlı yayında görücüye çıkış yapmaya hazırlanıyor. Kutu içeriği ile rakiplerine göz dağı verecek olan telefon modeli şarj aletini de kullanıcıları ile paylaşacak. Bilindiği üzere bazı firmalar telefon kutularından şarj cihazlarını kaldırmaya başlarken ünlü telefon üreticisi OPPO bu geleneği sürdürmeye devam ediyor. Hatta ve hatta telefonun kutu içeriğinde şarj aletine ek olarak bir de kablolu kulaklık sunuluyor. Hem tasarımı hem de özellikleri ile rakiplerini tozu dumana katacak olan Find X3 Pro 2021’e damga vuracak.

Hem ülkemizde hem de dünyanın dört bir yanındaki kullanıcılar tarafından haftalardır ilgiyle takip edilen ve beklenen akıllı telefonun çıkış tarihi nihayet geldi çattı. Daha önce haberlerimizde defalarca kez belirttiğimiz gibi telefon modeli 11 Mart yani bugün canlı yayın eşliğinde tanıtılacak. Merakla beklenen telefonun mazısinden ufak bir ggiriş yaparak özelliklerinden bahsetmek istiyoruz. Hatırlayacağınız üzere ilk Find serisi 2013 yılında çıkmış ve serinin ilk telefonları o dönem satış listelerinden eksik olmamıştı. Yıllar sonra yepyeni bir model ile karşımıza çıkacak olan telefon modeli özellikleri ile de ağızları açık bırakacak.

"<yoastmark

OPPO Find X3 Pro Özellikleri

OPPO Find X3 Pro ile alakalı sabaha kadar yazsak da çizsek de yetersiz kalır. Bir yandan şık tasarımı diğer yandan özellikleri ile kullanıcıları epey tatmin edecek olan telefon, 6.7 inç AMOLED ekran ile karşımıza çıkacak. Bu ekranın 1440×3216 piksel çözünürlüğe sahip olacağını biliyoruz. 120Hz ekran yenileme hızına sahip olacak olan model HDR10 Plus teknolojisine de bünyesinde yer verecek. Android 11 tabanlı ColorOS 11 ile piyasaya merhaba diyecek olan model, 12GB RAM ile kusursuz bir deneyime de ev sahipliği yapacak.

Cihaz 256Gb ve 512GB olmak üzere iki farklı depolama seçeneği ile adından söz ettirecek. Arka tarafında dörtlü kameraya sahip olacak olan model 50MP çözünürlüğe sahip ana kameraya ek olarak 13MP telefoto lens, 3MP makro lens ve 50MP ultra geniş açı özellikleri ile fotoğraf çekmeyi zevkli bir hale getirecek. Rakiplerine fark atacak olan model şu sıralar çıkış yapmaya hazırlanıyor.

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu