Akıllı TelefonAndroidGenelGüncel Teknoloji HaberleriHuaweiMobirollerTeknoloji

Huawei telefonu olanlar izleyin! Şimdi ne olacak? [Eyyamsız]


Huawei ile Amerika arasındaki anlaşmazlık; Amerikalı şirketlerin Huawei ile yapılan ticari anlaşmaların sonlanması ile devam ediyor. Mobil pazarda Samsung‘dan sonra dünyanın en büyük ikinci üreticisi konumuna yükselen ve bu ivmeyle birinciliği almasına da kesin gözüyle bakılan Huawei şu anda oldukça zor bir dönemden geçiyor. Huawei Amerika arasındaki bu durum nasıl çözülecek bunu da Huawei belirleyecek diye düşünüyoruz. Zira Amerika bu konuda çok ama çok net açıklamalarda bulunuyor. Ortada ciddi bir mağduriyet yaratılıyor ama gerçekten durum ciddi mi yoksa ortada bir mağduriyet mi var?

“Kardeş sitelerimiz SamsungBurada.Net,  HuaweiBurada.Net ve OppoBurada.Net adreslerine de girmenizi sizden rica ediyoruz…”

Huawei Amerika arasında yaşananlara gelin birlikte bakalım!

Huawei son yıllarda başarısı ve inovatif girişimleri ile öne çıkıyor. Katlanabilir ekranlı telefonlar, 5G konusundaki inovasyonlar, yeni çipsetleri, 5G destekli işlemcileri ve akıllı telefon pazarındaki gelişmeleri ile kullanıcılarını memnun eden Çinli üretici Amerika ile anlaşma yoluna gitmediği sürece mobil pazar büyük bir değişim yaşayacak gibi görünüyor.

teknoburada.net Olarak bugüne kadar her zaman durumu olduğu gibi anlatmayı ve aktarmaya çalıştık. Bu videoda da bunu kamu adına gazeteci olarak yapıyoruz. Markanın düşük profilli yöneticilerinin GSM Bayiileri yoluyla kişisel telefon numaralarımızı istemeleri ve bizi bir şekilde rahatsız etmeye çalışmaları ise size durumu aktarma konusundaki objektifliğimizi değiştiremeyecek.

Google, Microsoft, Qualcomm, ARM, Nvidia, MircoSD Derneği gibi dünyanın en önemli şirketleri Huawei markalarını kendi ekosistemlerini kaldırırken bunların haberlerini paylaşmak bizim öncelikli görevimiz. Bu durum ZTE‘nin başına geldiğinde de paylaştık; Huawei‘nin başına geldiğinde de paylaşıyoruz ve paylaşacağız…

Çünkü biz gazeteciyiz, influencer değil…

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu