Akıllı SaatGenelGüncel Teknoloji HaberleriMobirollerTeknolojiVivo

Vivo Watch ile de tanışalım! Çinliler uçuşa geçti

Bir süredir dedikoduları ortada dolaşan Vivo Watch ile ilgili bugün ilk resmi adım atıldı. Peki Vivo yeni nesil akıllı saati ile bize ne sunacak?

Vivo Türkiye pazarına girmeye hazırlanan Çinli üreticilerden birisi. Vivo Türkiye CEO’u Andy Liu bugün sessiz sedasız ekibini kurmaya çalışırken bazı arkadaşlarımız ile de iş görüşmesi yapıyor. Sevgili Andy vaktin varsa bir kahve içelim. Vivo ülkemizde kendi organizasyonunu kurmaya çalışırken yeni ürünlerini de pazara sunmaya devam ediyor. Bugün Hindistan‘da patent alırken ortaya çıkan Vivo Watch ile ilgili de ilk bilgiler ortaya çıkmaya başladı.

Bugün ilk kez Hindistan patent ofisinden patent alırken görüntülenen Vivo‘nun yeni akıllı saati bize ne sunacak bunu şimdilik kestirmek oldukça güç. OPPO Watch tanıtıldıktan sonra bu konuda daha fazla bilgiye sahip olabileceğimizi umuyoruz.

Bu pazarda Xiaomi Çin pazarı da dahil olmak üzere oldukça iyi işlere imza attı ama en son tanıtımını yaptığı Xiaomi Watch, Xiaomi’nin beklediği etkiyi yaratmadı. Vivo ve özellikle OPPO bu durumdan ders çıkardı ve yeni tanıtacakları akıllı saatleri de global pazarda satışa sunmak zorundalar.

Vivo Türkiye pazarına giriş yapmaya hazırlanırken bu tarz giyilebilir ürünler ile elini güçlendiriyor ve doğru strateji ile ciddi anlamda ülkemizde başarıya ulaşabilir. Bakalım OPPO’nun kuzeni Vivo yeni nesil akıllı saati ile bize neler sunacak? Kısa süre içinde göreceğiz…

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu