Akıllı TelefonGenelMobirollerSamsungTeknoloji

Ağustos İtibariyle Fiyat/Performans Odaklı En İyi 5 Samsung Telefon

Yeni listemizde sizler için fiyat performans odaklı en iyi 5 Samsung modelini listeledik. Ağustos 2021 itibariyle en iyi 5 Samsung telefon.

Güney Kore menşeili teknoloji devi Samsung, ülkemizde her zaman tercih edilen markalardan biri olmuştur. Geniş segment yelpazesi ile birçok modelle karşımıza çıkıyor. Yükselen kurlar sebebiyle tüketicilerin fiyat/performans odaklı telefon arayışları sürüyor. Tüketicilerine karşı uygun fiyat politikasına sahip olan Samsung’a olan ilgi ülkemizde her geçen gün artıyor. Piyasada fiyat/performans telefonları olarak geçen ve en çok satan Samsung markasının modellerinin yer aldığı segmentten sizin için seçim yaptık ve listeledik. İşte En İyi 5 Samsung Telefon:

Samsung Galaxy A30S

Listemizin ilk sırasında bulunan Samsung Galaxy A30S modeli, Infinity V-ekranı ile benzersiz tasarım detayları sağlayan ürün, üçlü kamerası ile de etkileyici fotoğraf ve videolar çekebilmenize imkân tanıyor. Ayrıca yüksek kapasiteli bataryası ile günlük işlerinizi halledip ve birçok oyunu oynayabilirsiniz. Cihazın güncel satış fiyatı ortalama 2700 TL civarı.

 

Samsung Galaxy A51

Samsung imzası taşıyan en başarılı cep telefonu modelleri arasında yer alan Galaxy A51 256 GB yüksek depolama kapasitesi ve güçlü performansıyla yaşamınıza etkili bir dokunuş gerçekleştirecek. Cihazın 128GB versiyonunda ortalama satış fiyatı 3100 TL civarında seyrediyor.

Samsung Galaxy M21

Infinity-U ekranıyla, üçlü arka kamerasıyla fotoğraf ve video çekiminde size esneklik kazandıran, tasarım bakımından estetikle konforu tekte sunan ürün, markanın başarılı cep telefonları arasında değerlendirildi. Ürünün satış etiketi yaklaşık 3.300 TL civarında.

Samsung Galaxy M30S

Hız, performans ve harika tasarımı tekte sunan bu model hem Samsung’a özgü yazılımlarıyla hem de yeni nesil teknolojinin verdiği tüm yenilikleri bünyesinde barındırmasıyla dikkat çekiyor. Ürünün satış fiyatı yaklaşık 3.700 TL.

Samsung Galaxy A32

Samsung markasının teknolojilerini içeren ve yenilikçi tasarımın dokunuşları ile şekillenen ürün hem eğlence ve gündelik kullanım hem de iş için ideal olmasıyla öne çıkıyor. Ürünün satış etiketi yaklaşık 3.400 TL civarında. Fiyat performans özelliklerini tam olarak yansıtan modelimiz ile listemizin sonuna geliyoruz.

Bu listenin ilerleyen zamanlarda değişeceğini unutmayın çünkü Samsung yeni fiyat/performans odaklı yeni ve daha güncel telefonları pazara sürmeye devam edecek. Bu listedeki telefonlar ile herhangi bir program kullanır veya oyun oynarken hiçbir sorun yaşamayacaksınız. İlerleyen zamanlarda yeni telefon listeleri ile karşınıza çıkacağız. Beklemede kalın.

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu