Akıllı BileklikGenelGüncel Teknoloji HaberleriMobirollerXiaomi

Xiaomi Mi Band 6 İlk Kez Kameralara Yakalandı!

Xiaomi Mi Band 6 akıllı bilekliğin suyu yavaştan ısınmaya başladı. İlk kez bir görüntüsü yayınlanan bileklik gelişmiş özellikler sunacak.

Xiaomi Mi Band serisinde ürün döngüsü haziran ayı itibariyle tamamlanacak. Serinin bir sonraki modeli olacak Xiaomi Mi Band 6 olacak ve akıllı bileklik için sertifika süreci başladı. Bununla birlikte artık somut veriler elde edebiliyoruz.

Mi Band 6 XMSH15HM model numarasıyla Avrupa Uygunluk Beyanı sertifikasını alırken gerisinde bir görüntü bıraktı. Bu sayede akıllı bilekliğe ilk bakışımızı atıyoruz. Bilekliğin durduğu açıdan tasarım hakkında çok net detaylar elde edemesek de, Mi Band 6 aşağı yukarı Mi Band 5 benzeri bir görünüme sahip olacak.

Xiaomi Mi Band 6 Neler Sunacak?

Yeni bileklikte manyetik şarj sistemi görmeye devam edeceğiz. Bu da cihazın kayıştan çıkarılmadan şarj olabileceğin anlamına geliyor. Mi Band 6’da en az otuz farklı spor aktivitesini izlemeye izin verecek bir GPS alıcısı olacak. kandaki oksijen seviyesini de izleyebilecek bileklikte daha gelişmiş bir uyku izleme sistemi göreceğiz.

Mi Band 6’da bunlara ek olarak 300’den fazla emoji desteği olacak. Gelen bilgiler arasında bilekliğin akıllı ev cihazlarını kontrol edebileceği de ifade ediliyor. Xiaomi ekosistemindeki IoT ürünler göz önüne alındığında bu özellik epey faydalı olacaktır.

Mi Band 6’daki en önemli gelişmelerden biri ekran tarafında olacak. 1.2 inç büyüklüğünde bir OLED panele sahip olacak bileklikte ekranın büyümesiyle birlikte bazı bildirimlere yanıt verilebilecek.

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu