Akıllı TelefonGenelGüncel Teknoloji HaberleriMobirollerrealme

Realme 64 megapiksel kameralı ilk telefon için tarih verdi

Realme 64 megapiksel kameralı telefon için tarih verdi. Şirket birkaç hafta önce 64MP kameralı bir akıllı telefon üzerinde çalıştığını doğrulamıştı. Realme‘nin CEO’su Madhav Seth şimdi 64 megapiksel çözünürlüklü kameraya sahip ilk telefonun tanıtım tarihine açıklık getirdi.

Realme 64 megapiksel kameralı telefonu tanıtıyor

Şirket, 8 Ağustos tarihinde Hindistan’da gerçekleştireceği etkinlikte dünyanın 64 megapiksel kamera kullanan ilk telefonunu görücüye çıkaracak. Paylaşılan posterde telefonda 64 megapiksellik ana kameranın yanında üç kameranın daha bulunduğunu görüyoruz. Toplamda dört kamera içerecek telefonda diğer üç kameranın yapısı şu an için bilinmiyor. Ancak ikisinin geniş açılı ve derinlik sensörü olacağı gelen bilgiler arasında.

Bunun yanı sıra şirketin CEO’su yakın zamanda 64 megapiksel sensöre ait ilk kamera örneklerini kısa süre önce yayınladı. Kamera örneklerindeki detaylar epey dikkat çekti. Samsung üretimi olan 64 megapiksellik kamera 1 / 1.72 ″ sensör ve 1.6 mikron büyüklüğüne sahip.

ISOCELL Bright GW1 kamera sensörü ile düşük ışık koşullarında parlak 16 megapiksel görüntüler, iyi aydınlatılmış koşullarda ve pro modda ayrıntılı 64 megapiksel görüntüler elde edilebiliyor. Kamera bu görüntüleri elde ederken pikselleri birleştiren Tetracell teknolojisini kullanıyor.

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Başa dön tuşu